Kloakmesse 2016

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grønbech & Sønner A/S

Grønbech & Sønner udstiller på Kloakmessen 2016 i Fredericia den 28. og 29. januar og på standen vil vi vise vores arsenal af nemme og effektive produkter og løsninger til bl.a. klimasikring og pumpeopgaver som kloakmesteren kan nyde godt af.

WaStop® Tilbageløbsventil – enkel montering, stor virkning
WaStop®s enestående patenterede konstruktion stopper effektivt tilbageløb i rørledninger. Den kan installeres enkelt på nogle få minutter i nye såvel som eksisterende rørledninger og inspektionsbrønde og giver en effektiv og pålidelig beskyttelse mod f.eks. højvande, gasser, saltvand, vraggodsdele, insekter og smådyr.

Gummimembranens design gør, at der kun er en bevægelig del. Denne konstruktion tillader derfor et pulserende flow. Man opnår en selvrensende effekt, hvilket bevirker at tilbageløbsventilen ikke vil blokere. Slutresultatet er minimal vedligeholdelse, og derfor lave driftsomkostninger. Dertil har WaStop® et af de laveste tryktab på markedet, hvilket minimerer risikoen for opdæmning i rørsystemet. WaStop®

Tilbageløbsventil produceres i dimensioner fra 75-1500 mm i både plast og rustfrit stål. Større og andre dimensioner kan fremstilles på forespørgsel.

Brochuren kan du finde her
og her finder du en animation.


Kommentarer

Erik Wulff
Det er en meget smart løsning I har her, men vil rotter vi kloakken ikke gnave hul i gummiet?
Da jeg forventerat skulle lave et lille parcelhus til familien vil jeg gerne bede om jeres forslag til en rottesikring, og samtidig en tilbageløbssikring fra hovedkloak imod huset.
På forhånd tak for jeres forslag, og prisindikation, da jeg arbejder som rådgivende ingeniør, men det er kloakmesteren, der indkøber og monterer.
Med venlig hilsen
Erik Wulff
Ericaparken 75, st. tv.
2820 Gentofte

Morten Juel Pedersen
Hej Erik. En WaStop er et patenteret Svensk produkt til at sikre mod tilbageløb af vand og gråt spildevand. Den benyttes ofte ved udløb ud til hav, søer og vandløb som udskiftning af gamle utætte og vedligeholdelseskrævende kontraklapper. WaStop er i sig selv ingen garanti mod at rotter ikke kan komme igennem rørsystemet - dog kan de i de mindre dimensioner leveres med en rotteklap. En WaStop kræver et vist tilløbstryk for at åbne - noget der ikke altid er tilstede ved et parcelhus. Umiddelbart tænker jeg at du skal bruge en egentlig højvandslukke til dit projekt, som både kan håndtere gråt og sort spildevand. Til dette formål kan jeg anbefale en WaBack højvandslukke, som er Type 3 godkendt. WaBack højvandslukke sættes/monteres imellem samlebrønden/skelbrønden og huset. Såfremt i vil sikre mod indtrængning af rotter vil jeg anbefale, at i monterer en rottespærre i samlebrønden/skelbrønden. WaBack produceres ligesom WaStop af WaPro i Sverige. Det er funktionsmæssigt og vedligeholdelsesmæssigt det mest enkle produkt på markedet. Funktionen er så enkel, at den eneste vedligeholdelse systemet kræver er inspektion af brønden og spuling med en almindelig vandslange 2 gange årligt. WaBack er normalt betydelig billigere i indkøb, installation og vedligeholdelse end de komplicerede anlæg der idag udbydes, hvor funktionen er 100% afhængig af at elektronikken ikke fejler. Kontakt mig venligst på mjp@g-s.dk, hvis du vil høre nærmere om mulighederne.
Med venlig hilsen,
Morten Juel Pedersen, Grønbech & Sønner A/S

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grønbech & Sønner A/S

Scandiagade 25
2450 København SV
Danmark
Grønbech & Sønner A/S

Send til en kollega

0.105