23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAV NORDIC leverer master til Kronprinsesse Marys Bro

DAV NORDIC A/S har i samarbejde med Bravida A/S leveret 189 Protec Poles eftergivelige belysningsmaster i galvaniseret stål til Kronprinsesse Marys Bro.

Kronprinsesse Marys Bro er en 1,4 km lang højbro over Roskilde Fjord syd for Frederikssund. Broen er del af den 9,5 km lange firesporede motortrafikvej, som er anlagt som del af ”Ny fjordforbindelse ved Frederikssund.”
 
Eftergivelige master højner sikkerheden
 
Eftergivelige master  forøger ved påkørsler sikkerheden for trafikanterne, hvilket  har været væsentligt ved denne leverance. Masterne er rundkoniske og falder derfor naturligt ind i landskabet med de traditionelle koniske master. De eftergivelige master er klassificeret i den højeste sikkerhedsklasse 100/HE/3, og DAV NORDIC er de eneste, der kan levere denne type mast. Masterne er leveret til alle afkørsler og er monteret på betonfundament.

Navneskifte og fusion

DAV NORDIC A/S hed tidligere Dansk Autoværn men skiftede den 1. april 2019 navn. Den 1. maj 2019 købte DAV NORDIC masteafdelingen af Priess A/S og fusionerede med søsterselskabet MILEWIDE A/S. Det tilførte DAV NORDIC en stor masteafdeling og en endnu større pallette af produkter, som nu udgør 4 forretningsområder - trafiksikkerhed, støjdæmpning, lysmaster og stålkonstruktioner.
 
 

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.031