23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny automationspartner i Trekantområdet

Etableringen af nyt kontor i Vejle gør Adding Engineering til lokal automationspartner for virksomheder i hele regionen.

I starten af 2019 åbnede den nordjyske ingeniørvirksomhed Adding Engineering sit lokale projekt- og salgskontor i Advice House i Vejle, og siden åbningen er det gået stærkt. Adding Engineering beskæftiger totalt 25 medarbejdere, hvoraf de tre af medarbejderne nu er tilknyttet kontoret i Vejle.

Automation som kernekompetence

Adding Engineering er et uafhængigt ingeniørhus med 25 automationsingeniører, projektledere, maskinmestre samt el-og maskinkonstruktører. Vi laver kundernes projekter helt eller delvist, og ofte er vi ude hos kunderne og indgår i deres organisationer under projekteksekveringen. 

Vi gennemfører automationsprojekter indenfor proces- og maskinindustrien. Vi kan varetage alle aspekter af projektet, herunder el-konstruktion, programmering, idriftsætning, FAT og SAT test af anlægget.

Vi hjælper også mange kunder med teknisk projektledelse på udvalgte projekter de ikke selv har kapacitet til at gennemføre indenfor den aftalte tidshorisont.” siger CEO hos Adding Engineering Torben Bang Kristensen.

Kunderne er typisk indenfor procesindustrien, maskinbyggere, produktionsvirksomheder eller forsyningsvirksomheder, hvor man enten ikke har ressourcerne eller den specifikke kompetence til at løse den pågældende opgave.

Stigende efterspørgsel på automationsydelse

Indenfor de sidste 18 måneder har vi oplevet en markant stigning i efterspørgslen indenfor automationsydelser. Ser vi på den geografiske placering hos de virksomheder, som henvender sig til os med opgaver, kan vi konstatere, at mange af dem er beliggende i Trekantområdet. Derfor giver det god mening for os at åbne et kontor i Vejle, hvor vi pt. har tre medarbejdere med fuld teknisk backup fra de øvrige automationsingeniører hos Adding Engineerings øvrige afdelinger. På den måde er vi tæt på kunderne vi betjener i området og vi kan agere som lokal automationspartner”, fortsætter Torben Bang Kristensen.

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

EJ
Eddie Jensen
Departement & Sales Manager
+45 81400088 eaj@adding.dk

Send til en kollega

0.032