23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HI-messen og iConn til reduceret pris

Granzow er at finde på HI-messen, så kom forbi til en kop kaffe og få en snak om stort og småt. Husk du kan få iConn til en reduceret pris, hvis du får den installeret ved næste servicetjek.

Skal du med til HI Messen d. 1.-3. oktober i Herning? Det skal vi! HI-messen er udgjort af mere end 700 udstillere og er din mulighed for at få netværket, få inspiration til smartere løsninger, og til at høre om fremtidens produkter. Vi er at finde ved stand nr. M9550.22 og byder altid på en kop kaffe og en sludder.

Er du nysgerrig på at læse mere om HI-messen, kan du klikke ind på deres hjemmeside her.

iConn - dit trykluftssystems falkeblik

iConn er et modul, der tilkobles din kompressor, og som holder øje med kritiske processer, som fx olietemperatur og tryk, i alle døgnets timer.

Systemet monitorerer for eventuelle fejlmeddelelser og sender selv besked til Granzows serviceafdeling så vi hurtigst kan hjælpe dig. Samtidig måler iConn på din kompressors performance, og giver besked til os om, hvornår dele i dit trykluftssystem skal serviceres.  At du bliver informeret om begyndende svigt af komponenter kan gøre forskellen mellem et mindre fald i performance og nedetid. Det betyder, at du altid har rettidig service. Så med iConn installeret sparer du på sigt penge på reparationer. Samtidig giver det tryghed at vide, at iConn og Granzow altid holder styr på driften af dit trykluftssystem. 

Få det installeret ved næste servicetjek og spar penge
Installeres iConn samtidig med service er prisen kun kr. 4.995,00. Du er ikke bundet af noget abonnoment, og alt datatrafik er gratis. Det er altså et engangsbeløb. Datatrafik kører via mobilnettet, og i tilfælde af dårlig mobildækning i dit kompressorrum er det muligt at tilkøbe en forlængende antennemodul for kr. 2895,00.

Som altid kan du ringe til os på tlf 4320 2600, hvis du vil vide mere.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.031