23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Modulært indretningskoncept simplificerer anskaffelsen

Værkstedsindretning med klart rastermål giver plads til individualitet og langfristet investeringsbeskyttelse

Indretningen af en ny virksomhed kræver en langfristet planlægning, for at ergonomiske og funktionelle krav stadig opfyldes og æstetikken garanteres efter flere år. Med GARANT GridLine-serien har Hoffmann Group derfor nu som første leverandør et komplet gennemgående modulært samlet koncept i programmet, der også omfatter de mindste detaljer som f. eks. inddelingsmaterialer og skumindlæg til skufferne. 

Hvis et produktionssted skal indretttes, skal der tages hensyn til et hel masse krav: Det skal være flot. På en måde hyggeligt – medarbejderne skal føle sig godt tilpas og støttes i deres daglige arbejde. Funktionalitet er ligeledes efterspurgt. Og indretningen skal holde i mange år og vise et ensartet og harmonisk billede også efter flere udvidelser. Det handler altså om langfristede afgørelser og en investering, der skal være godt gennemtænkt. For at gøre afgørelsen lettere for indkøbere og facility manager, har Hoffmann Group udviklet det modulære indretningskoncept  GARANT Gridline. Ved GARANT Gridline er samtlige indretningsgenstande samt tilbehøret konciperet med et rastermål på 25 millimeter. Det betyder: Skabe har standardiserede kabinetmål, inddelingsmaterialer passer i alle skuffer. Det komplette tilbehør så som små beholdere, slidsskildelister og stikskillevægge er tilpasset til GARANT GridLine. Online-konfiguratoren til eForm-skumindlæg er ligeledes optimeret til GARANT GridLine.

Præmieret individualitet efter modulprincippet
Artiklerne fra GARANT GridLine-serien gør det muligt at sammensætte efter hinanden afstemte komponenter i henhold til modulprincippet individuelt. Aktuelt omfatter serien fløjdørs-, skydedørs- og skuffeskabe, værkstedsvogne og filebænke – derunder også filebænke, der både kan køre elektrisk og også er elektrisk højdeindstillelige. Samtlige produkter har de samme designprincipper: Ergonomisk, funktionel, æstetisk. Helt efter devisen at en funktionelt og flot indrettet arbejdsplads fremmer medarbejdernes motivation og ergonomiske funktioner som  for eksempel elektrisk højdeindstillelige arbejdsplader og elektrisk kørende filebænke udskubber  optrædende træthed. Med disse egenskaber har GARANT GridLine også overbevist jurymedlemmerne for iF DESIGN AWARD. De udmærkede i 2019 hele indretningsserien med den begørede pris. „Vi bliver ofte spurgt, hvad der er så specielt ved GARANT GridLine“, siger  Klaus Schmitt, Senior Director på området værkstedsindretning hos Hoffmann Group. „Tja, det  særlige er i virkeligheden, at alle seriens produkter er konciperet med en standardiseret 25 millimeter-raster og derfor gennemgående kan kombineres modulært. Indkøberen får dermed et standardiseret system, hvor filebænke, skabe og værkstedsvogne samt die tilsvarende inddelingsmaterialer og skumindlæg er afstemt efter hinanden og således kan anvendes fleksibelt. Fordie man uden problemer kan købe samtlige produkter i mindst ti år, giver GARANT GridLine-serien udover et plus i orden også langfristet planlægnings- og investeringssikkerhed.“

Normeret ned til mindste detalje
„Med vores online-konfigurator eForm kan vores kunder også lave individuelle skumindlæg til GARANT GridLine skuffer“, forklarer Klaus Schmitt. „For at arbejde med konfiguratoren skal kunden bar logge sig på Hoffmann Groups website“, siger Schmitt videre. Med Hoffmann Groups eForm-konfigurator, der står til rådighed på internettet, er det lige til at gå til at lave skumindlæg. Man lægger værktøjerne på et scanunderlag, som Hoffmann Group stiller til rådighed, tager et billede af det pr. smartphone eller digitalkamera, lader det op i online-konfigurator eForm og bearbejder det på PCen. Det fungerer sågar med meget store værktøjer – takket være et nyt  XXL-scanunderlag i formatet 1000x400 millimeter. Og fordi plads er særligt kostbar i mange skuffer og specielt i værktøjskufferter, har Hoffmann Group suppleret deres eForm service med funktionen „Friformflader“. „GARANT GridLine konciperede værktøjskufferter findes dog ikke, fordi det ikke er målene men andre kriterier som f. eks. bærekomfort, der står i fokus ved værktøjskufferter“, siger Schmitt.

Skumindlæg med friformflader kan konfigureres
Med funktionen „Friformflader“ kan der laves skumindlæg med fræselommer, hvor f. eks. en firkant og en cirkel kan forbindes til en flade til at kunne lagre et specielt formet værktøj eller andre artikler. Alternativt til fotografering kan anvenderen også konfigurere sit skum komplet på  PCen: Til det står der en omfangrig database med 14.000 forinstallerede værktøjer og 30.000 værktøjskonturer fra spåntagning og holdende værktøj til rådighed. Her vælger brugeren ganske nemt pr. Drag-and-Drop de ønskede værktøjer og placerer dem alt efter ønske på forlæget. Efterfølgende vælger han skummet i den ønskede materialetkkelse og farve – aktuelt findes det i seks farver med antracitfarvet dæklag. Brandhæmmende skum er i blå/sort, ESD-skum i ensfarvet antracit disponible. Ønsker man en lasermarkering af skummet, kan dette også meget nemt indlæses online i konfiguratoren. Hvis indkøberen vil bruge skummet til en skuffe fra  GARANT GridLine-serien, skal han simpelthen vælge et kabinet eller et værktøjsskab fra  GridLine-serien i konfigurationsmenuen. Såsnart konfiguratoren er blevet fodret med alle  nødvendige informationer, kan indkøberen med få kliks forespørge et individuelt tilbud på sit skræddersyede skumindlæg hos Hoffmann Group og efterfølgende bestille skummet via eShoppen. De færdigt konfigurerede indlæg kan uden problemer bestilles en gang til.

Facit
Anskaffelsen af værkstedsindretning, der som GARANT GridLine-serien er baseret på et standardiseret rastermål, giver indkøberen et særligt mål af investeringssikkerhed. Fordi samtlige  indretningsgenstande, tilbehør og påbygningsdele samt skumindlæg kan kombineres på alsidige måder igen og igen og selv år senere kan man uden problemer efterbestille dem. Ved GARANT GridLine-serien bliver produkterne for eksempel i programmet i ti år, således at firmaet kan vokse efter behov og kan tilpasse og udvide værkstedsindretningen kontinuerligt, uden at miste æstetikken. Derfor bliver anskaffelsen af værkstedsindretning nemmere, faren for fejlbestillinger reduceres og investeringerne betaler sig i mange år.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031