Webinar: Energispare ordningen og hvordan sikres det bedst mulige tilskud?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Energiauktion.dk

Energiauktion.dk afholder et gratis webinar torsdag den 24. september, hvor du vil få en introduktion til Energispare ordningen samt en demonstration af vores portal for salg af energibesparelser.

Energiauktion.dk afholder et gratis webinar om Energispare ordningen og præsenterer samtidig vores portal til salg af energispare projekter torsdag den 24. september kl. 13:00 - 13:45.

Energiauktion.dk er en portal, hvor det er muligt at udbyde energibesparelser fra energioptimerings-/renoverings projekter og dermed sikre sig det bedst mulige tilskud fra energiselskaberne under Energispare ordningen. Portalen benyttes idag af private og off. virksomheder, rådgivere, ingeniører, energikonsulenter, boligselskaber mv.

Sådan tilmelder du dig til vores webinar:

1) Vi afholder webinar´et via Skype, så du skal have Skype adgang samt en Skype-konto. Har du ikke allerede det, kan du få det lynhurtigt her:
http://itvejledninger.ucsj.dk/m/5499/l/2...

2) Tilmelding sker ved, at du senest den 23. september sender dit Skype navn til kl@energiauktion.dk således at jeg kan tilføje dig som kontaktperson

3) Herefter sender jeg en kontaktanmodning, som du skal acceptere senest torsdag den 24. september om formiddagen.


Har du spørgsmål til os eller vores portal iøvrigt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen

Energiauktion.dk

Kenneth Lykkedal
T: 2966 3779
M: kl@energiauktion.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Energiauktion.dk

Solrød Center 12 B
2680 Solrød
Danmark

Send til en kollega

0.103