23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Upcoming talenter i byggebranchen

Når Building Green åbner dørene 1. november, er det med det nye udstillingsområde Den Bæredygtige Markedsplads for de nye idéer!

Det er et forum for start ups, studerende og iværksættere, der har nye bæredygtige ideer, løsninger eller produkter, som de gerne vil vise frem, men hvor budgettet i en opstartsfase er meget begrænset.

Konceptet har til formål at skabe relationer mellem de små nye og de store veletablerede virksomheder og henvender sig i høj grad også til studerende. Området vil bestå af små stande, designet og udviklet af FabLab Nordvest, netop til dette og vil bidrage til at skabe en interessant og innovativ stemning for de besøgende i samspil med udstillere, konferenceprogram og andre iværksættere.

Se udstillere på Markedspladsen her!
Er du start up eller sidder med et fint projekt, der henvender sig til det bæredygtige byggeri, så kontakt os i dag på: marketplace@buildinggreen.eu

Den Bæredygtige Markedsplads er støttet og finanseret af Realdania, Boligfonden Kuben og Building Green. STARK sponsorer alle materialer til standene på markedspladsen.

TILMELD DIG BUILDING GREEN I DAG!

Programmet - se det her
Ud over de mange udstillere byder Building Green i år på et meget omfattende konference- og seminarieprogram, som er spækket med topprofiler, relevante debatter og workshops.  

Bæredygtige løsninger
Kravene er skærpet i forhold til de udvalgte udstillere, og der kan derfor i år opleves mange nye bæredygtige løsninger og produkter. Se den store udstiller- og produktguide her!

Vi glæder os til at byde dig velkommen 1. & 2. november i Forum.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.093