23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mikkelsen Electronics får AAA sølv-rating som den eneste virksomhed i sin branche

Mikkelsen Electronics A/S er nu for 5. år blevet rated med det prestigefyldte AAA af kreditvurderingsvirksomheden Bisnode. Efter 5 år i streg opnås en sølv-rating og den er virksomheden alene om i branchen.

For at opnå AAA (Trippel-A) skal en virksomhed have ”en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser”. I Danmark findes der kun i alt 1642 virksomheder, der har levet op til den kreditværdighed i 5 år. På området ”Manufacture of other electronic and electric wires and cables” er Mikkelsen den eneste virksomhed med denne rating.

”Der er ingen tvivl om, at vores rating betyder meget for vores kunder. Vi er jo underleverandører til større projekter og en høj soliditet er forudsætningen for at være med i mange projekter. Alternativet er jo, at man er en risikofaktor”, udtaler CEO Jürgen Haberl.

Mikkelsen Electronics A/S – en partner i udvikling
Mikkelsen Electronics A/S er et 100% danskejet selskab, der blev stiftet i 1971. Udbuddet af såvel komponenter som kundespecifik produktion har betydet, at Mikkelsen Electronics i dag råder over en særdeles kvalificeret medarbejderstab, der kan gå ind i et udviklingsarbejde sammen med kunderne. Særligt indenfor kabelmontage og støbninger i hotmeltet Technomelt er Mikkelsen Electronics på forkant.

Med egen produktion i Farum og i Serbien tilbyder Mikkelsen skræddersyede løsninger i både små og store serier.
Begge produktioner er ISO9001-certificerede og alle medarbejdere begge steder er certificerede efter IPC-standarden.

Yderligere spørgsmål?
Spørgsmål kan rettes til CEO Jürgen A. Haberl, Mikkelsen Electronics A/S på 44 34 03 02 eller skriv til jah@mi-ec.com.

Mikkelsen Electronics A/S
Havremarken 3-5
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15603712
P nummer: 1000949309

Kontaktperson

Ulla Holmen Mikkelsen
Chief Marketing Officer
+45 26156066 uhm@mi-ec.com

Send til en kollega

0.047