23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Service fra INDUSTRIVARME sikrer driften af energianlæg

Nedbrud på kedel hos DLG FOOD OIL. INDUSTRIVARME udfører hurtig reparation af kedlen og sikrer normal drift efter 24 timer.

NEDBRUD PÅ KEDEL HOS DLG FOOD OIL
DLG Food Oil får udført service af INDUSTRIVARME og tilkaldte derfor montører fra INDUSTRIVARME, da der opstod mistanke om en lækage på deres HT-proceskedel. INDUSTRIVARME sender straks en erfaren og kvalitetscertificeret montør, som efter demontering af inspektionsdæksler og skorstensrør konstaterer mindst én lægkage i bunden af kedlen på et forbindelsesrør og til de indbyggede coils. Pladsen i kedelrummet er for trang til, at reparationen kan udføres på stedet, og derfor skæres kedlen fri af procesanlægget og fragtes til INDUSTRIVARMEs værksted, hvor den kan lægges ned, så der bliver fuld adgang til lækagen.

HURTIG REPARATION AF KEDEL SIKRER DRIFT 24 TIMER SENERE
På værkstedet bliver det utætte forbindelsesrør udskiftet med et nyt stykke certifikatrør. Herefter udføres en tæthedsprøve, hvor det konstateres, at endnu et forbindelsesrør har en lille lækage. INDUSTRIVARME skifter også dette rør og udfører inspektion af resten af kedlen. Samme aften fragtes kedlen retur til kunden, og næste morgen sætter INDUSTRIVARMEs montører kedlen endeligt på plads, så den hurtigt kan komme i drift igen.

Efter godkendt NDT svejsekontrol af selve kedelreparationen udføres en afsluttende trykprøve. INDUSTRIVARME afleverer reparationsrapport med diverse certifikater på svejsere, rørmaterialer og tilsatsmaterialer samt godkendt røntgenrapport på svejsningerne. Kontrolfirmaet Inspecta godkender arbejdet, og kedlen frigives til fortsat drift til produktion på procesanlægget med fremstilling af rapsolie.

UDSKIFTNING AF KOMPONENTER PÅ ENERGIANLÆG
INDUSTRIVARME tilbyder hurtig og kompetent assistance i forbindelse med service og udskiftning af diverse komponenter på energianlæg eller systemtjek heraf. Det kan bl.a. være kedelrensning, udsyring af kedler, periodiske eftersyn, udskiftning af varmevekslere og rør.

KVALITETSSTYRINGSSYSTEM
INDUSTRIVARME har implementeret et kvalitetsstyringssystem omfattende gas og VVS-installationer. Systemet er certificeret iht. Lovbekendtgørelse nr. 988 af 8. december 2003, og DGC er kontrolinstans. Derudover har INDUSTRIVARME implementeret et Quality Management System og er sagkyndig virksomhed til service og hovedeftersyn af dampkedlers sikkerheds- og kontroludstyr iht. AT bekendtgørelse 100, bilag 4.

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Send til en kollega

0.031