23948sdkhjf
Del siden
Annonce

INDUSTRIVARME laver administrationsaftale for Halvrimmen-Arentsminde Kraftvarmeværk

Med en drift- og administrationsaftale fra INDUSTRIVARME er du garanteret en optimal drift af dit kraftvarmeanlæg.

BEDRE STYRING OG OVERBLIK
Halvrimmen-Arentsminde Kraftvarmeværk har indgået administrationsaftale med INDUSTRIVARME, hvilket har betydet store fordele for kraftvarmeværket i forhold til bedre styring af og overblik over den økonomiske situation.

Kraftvarmeværkets formand Knud Erik Nedergaard udtaler i forbindelse med samarbejdet: ”Vi har fået meget mere styr på restancerne, og der bliver taget hånd om dem nu på en helt anden og mere effektiv måde end tidligere, således vi ikke længere har så meget udestående.

MÅNEDSBALANCE OG BUDGETFORSLAG
Administrationsaftalen med Halvrimmen-Arentsminde Kraftvarmeværk indeholder udarbejdelse af månedsbalancer og budgetforslag fra INDUSTRIVARMEs side. Hertil kommenterer Knud Erik Nedergaard: ”Vi har fået et mere korrekt budget, og internt er vi blevet styrket yderligere i og med, at informationsniveauet et steget markant, hvilket igen giver os mulighed for bedre intern sparring og optimering af arbejdsprocesserne.

INDUSTRIVARME tilpasser administrationsaftalerne alt efter individuelle ønsker og behov fra det enkelte kraftvarmeværk. Der kan bl.a. laves aftaler omkring:

- Bogholderi og forbrugerhåndtering
- Energibesparelser og energirådgivning
- Styring af den lovpligtige stikprøvekontrol af målere

ENERGIPARTNER – NEMT OG BEKVEMT
Med en drift- og administrationsaftale fra INDUSTRIVARME er du garanteret en optimal drift af dit kraftvarmeanlæg. INDUSTRIVARME har 30 års brancheerfaring og tilbyder alt fra service til drift- og administrationsaftaler på energiproducerende anlæg.

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Send til en kollega

0.047