23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bravida certificering til fordel for kunderne

Efter flere års målrettet arbejde har Bravida Danmark opnået en samlet certificering af et nyt strømlinet og forenklet virksomhedssystem indeholdende kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det giver fordele for Bravida Danmarks kunder.

Medio marts fik Bravida Danmark overrakt certifikaterne for den samlede certificering af adm. direktør Niels Madsen fra certificeringsvirksomheden DIC/Intertek. Og Bravida har dermed nu bevis for at virksomhedssystemet er certificeret efter ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001.

Fordele for kunderne og Bravida

Med certificeringen bliver Bravida Danmark en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for virksomhedens kunder, som stiller stigende krav til, at virksomhederne er certificerede og dermed kan leve op til helt specifikke krav indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Bravida Danmarks ledelse er meget aktivt involveret i implementering og evaluering af alle tiltag og mål i forbindelse med certificeringen, idet den lægger stor vægt på de fordele den samlede certificering giver virksomheden.

”Halvårlige eksterne audits og et øget interne fokus på kvalitet, miljø og arbejdsmiljø er med til at holde os skarpe og konstant forbedre os. Det giver totalt set virksomheden en forbedret konkurrenceevne,” siger Kvalitetschef Christa Hein.

Billedet: Adm. direktør Niels Madsen (tv) fra certificeringsvirksomheden DIC/Intertek overrakte certifikaterne til kvalitetschef Christa Hein, sikkerhedschef Claus Dilling og administrerende direktør Bent Andersen. Bravida Danmark har dermed nu bevis for, at virksomhedssystemet er certificeret efter ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS.

Bravida Danmark A/S
Park Allé 373
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14769005
P nummer: 1002954188

Kontaktperson

MK
Morten Kjellev
Kommunikations- og bæredygtighedschef
+45 42139999 morten.kjellev@bravida.dk

Send til en kollega

0.047