23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian SIXTY-SPEED™ koldkrympsmuffe til 72 kV

Præmonteret og testet alt-i-en komponent med EPR isolation

Prysmian lancerer SIXTY-SPEED™ koldkrympsmuffe på det danske marked. Muffen er beregnet til 72 kV kabelmontage og repræsenterer den nyeste teknologi som for tiden er tilgængelig på markedet, ved at være mere fejlfri, hurtigere og enklere at montere.

SIXTY-SPEED™ har alle komponenter præmonteret som koncentriske lag i samme komponent. Isolatoren er monteret inderst på et (self-ejecting) rør som automatisk skydes ud under installationen, uden brug af værktøj. Løsningen er unikt og tilbydes på 72 kV muffer - kun af Prysmian.

Isolationen er udført i EPR gummi som er en af de mest elastiske gummityper under anvendelse. Fordelen herved er, at blot to muffe størrelser kan dække det komplette anvendelsesområde. Hermed reduceres lagerstørrelse til et minimum.

Samtlige isolationsdele er fuldt spændingsprøvet og PD testet ved forhøjet spænding fra fabrikken. Derved er derfor ingen risiko for at montere en dårlig enhed med fabrikationsfejl. Yderligere bliver det endelige resultat en muffe med et højt interface tryk mod PEX og dermed en god vandtætning.

- præmonteret
- præspændings- og PD testet
- elastisk EPR isolation
- kun 2 muffe størrelser
- god vandtæthed
- speed design koncept
- alt-i-en komponent
- uden brug af værktøj
- LEAN løsning
- IEC 60840
- IEEE 404

SIXTY-SPEED™ muffen forhandles via Prysmian Group i Danmark.

Læs fulde produktspecifikationer ved at downloade vedhæftede PDF datablad og folder eller besøg vores hjemmeside på www.prysmiangroup.dk. Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende forespørgsler eller tekniske spørgsmål.

Salg, Elforsyning
Mobil: +45 60 39 27 38
E-mail

Teknisk Support
Mobil: +45 60 39 27 64
E-mail

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.047