23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød R&D på EWEA Offshore 2015

R&D sætter fokus på avancerede løsninger til test, løft & transport samt design af offshore konstruktioner på messen i Bella Centeret. R&D kommer med spændende referencer og bred erfaring med udvikling af løsninger til netop offshore-industrien.

Det er første gang, R&D udstiller på EWEA OFFSHORE. Virksomhedens kompetencer og messens målgruppe er et rigtig godt match. ”Hos R&D har vi over 200.000 timers erfaring med udvikling af løsninger til vindindustrien. Sammen med vores solide kompetencer indenfor udvikling af offshore konstruktioner, gør det os til en yderst kompetent samarbejdspartner for offshore kunder i vindindustrien,” siger afdelingschef Søren Schmidt Kellenberger fra R&Ds afdeling for løfteudstyr & struktur.

Perfekt match
R&D har gennem en længere årrække samarbejdet med kunder i vindindustrien både on- og offshore og er eksempelvis verdens førende indenfor udvikling af testanlæg til vindmøller. R&D står således bag udviklingen af det store testanlæg på LORC (Lindø Offshore Renewable Center). Hertil kommer udvikling af en bred vifte af løsninger til eksempelvis transport af møllevinger og installation af vinger på naceller.
”R&D har i strukturafdelingen mange års erfaring indenfor beregning, konstruktion og installation af stålkonstruktioner offshore, hvilket giver et perfekt match for de mange virksomheder, som arbejder offshore,” siger Søren Schmidt Kellenberger.

Offshore konstruktioner
R&D samarbejder i dag med nogle af de største spillere på markedet for offshore løsninger. I alle projekter kan kunderne drage nytte af R&Ds mange års arbejde med de vigtigste områder inden for strukturelt offshore ingeniørarbejde. Det gælder både design af primære, sekundære og tertiære konstruktioner til olie og gas samt vindindustrien.

Fortrolige med krav til dokumentation
Hertil kommer R&Ds omfattende kendskab til den dokumentation, som skal udarbejdes, samt de standarder og normer, som skal overholdes, når man arbejder med stålkonstruktioner offshore. ”Når vi har beregnet og udarbejdet et tegningsgrundlag for en offshore kunde, skal det til godkendelse hos en tredjepart som eksempelvis DNV, inden vi afleverer de endelige materialer til kunden, som de kan gå videre med til deres fabrikation,” siger Søren Schmidt Kellenberger. ”Det er en obligatorisk procedure, som vi har arbejdet med i mange år. Vi ved nøjagtigt, hvordan den skal håndteres.”

Besøg R&D på stand E-D1
R&D ser frem til at møde mange nuværende og potentielle kunder på messen i Bella Centeret. ”Vi ser messen, som et rigtigt godt springbræt til en bred skare af offshore virksomheder, som kan have stor gavn af vores kompetencer og erfaringer samt fleksible organisation, som lynhurtigt tilpasser sig den enkelte kundes situation,” siger Søren Schmidt Kellenberger. ”Det har vi mange gode eksempler på, som vi vil præsentere på messen på stand E-D1.”

R&D Test Systems
Sigma 3
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37844179

Send til en kollega

0.031