23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Röchling Meta Plast A/S

Lærlinge er en god ballast.

Vi har alle et socialt ansvar og hos Röchling Meta-Plast lever vi meget godt af vores lærlinge.
Siden 1997 har Röchling Meta Plast A/S, konstant haft lærlinge ansat og i dag I dag har Röchling Meta Plast A/S 4 lærlinge ansat (incl. en voksen lærling). Hovedparten af dem der bliver udlært, er blevet på arbejdspladsen.
I vores kvalitets håndbog ”Politik for arbejdsmiljø og Miljø”, skriver vi.
”Vi vil være socialt ansvarlige i lokalsamfundet ved altid at have flere lærlinge i produktionen, og derved deltage i at tilføre uddannede folk i lokalområdet.”

Ofte gør vi det at vi ansætter vores lærlinge før de starter på det første skoleår. Dette er ikke normalt, de fleste venter til efter 1. skoleperiode. Derved spares et halv års løn, men man efterlader en lærling til SU hvis de er over 18 år, og til mors og fars nåde hvis de er under 18 år.
Vi får til gengæld en positiv lærling som vi støtter fra starten af skoleperioden, udtaler Direktør Martin Busk.
Vi har fejedrenge der kommer og gør rent så vores lærlinge laver kun seriøst og reelt arbejde lige fra starten. Derved sikrer vi os at de får en god start med afsluttende gode karakterer ved endt uddannelse.
Vores gamle og nye lærlinge udgør faktisk en del af rygraden, af vores yderst kompetente medarbejdere, og at det er det som bl.a, er med til at vi i dag skiller os ud fra vores konkurrenter på kvaliteten.

Röchling Industrial Allingaabro/meta plast
Tøjstrupvej 31
8961 Allingåbro
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19270335
P nummer: 1001320247

Send til en kollega

0.031