23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYT KURSUS: Kontrakter i offshore-sektoren II

En videregående praktisk indføring i de temaer, der typisk rejser sig ved forhandling og indgåelse af offshoreservice- og entreprisekontrakter. EARLY BIRD! Tilmeld dig senest 27. februar og SPAR kr. 2.000,-

Projekter inden for offshore-sektoren involverer typisk store værdier og risici. Fordelingen af ansvar og risiko har derfor ekstra stor betydning på dette område.

Med udgangspunkt i de typiske standardkontrakter, der benyttes i offshoreindustrien præsenteres og diskuteres de emner, der har størst praktisk relevans og betydning.

Kurset giver dig indblik i:

Indgående forståelse af centrale begreber og grundlæggende principper for risikofordeling i offshoreservice- og entreprisekontrakter.

Et detaljeret kendskab til de mest anvendte standardkontrakter og "agreed documents", som anvendes inden for industrien og den typiske ansvars- og risikofordeling på centrale områder.

Kurset retter sig mod personer, der i deres arbejde beskæftiger sig med forhandling og indgåelse af offshorekontrakter inden for olie- og gas og/eller vindindustrien enten på ordregiver-, leverandør- eller rådgiverside. Kurset retter sig både mod jurister og personer uden juridisk baggrund.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på kurset.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.047