23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tætningsfirmaet tilfreds med Foodtech

Carsten Holm A/S havde for første gang fornøjelsen af at udstille på FoodTech, som generelt var godt besøgt. Ca. 8.300 lagde vejen forbi Messecenter Herning i perioden fra 28. – 30. oktober 2014.

Stor interesse for custom-made tætninger
Carsten Holm A/S præsenterede tætningsløsninger indenfor kerneområderne hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende tætninger. Det primære fokus var naturligvis lagt på fødevareegnede tætninger. Det store trækplaster på standen var uden tvivl "live" produktionen af tætninger, som fik mange beundrende blikke med på vejen.

Kvalificerede besøg
Vi kan se tilbage på en god messe på rigtig mange måder. Vores stand var meget velbesøgt og vi kom i dialog med mange spændende potentielle kundeemner. ”Med fra FoodTech har vi en lang række udfyldte besøgsrapporter med interessante leads, som vi nu er i fuld gang med at følge op på her efter messen”, fortæller salgskonsulent André Dahl

”Status godt en måned efter messen er, at vi allerede har fået de første ordrer på plads og når regnskabet skal gøres op, er jeg sikker på, at de tre dage på FoodTech 2014 har været umagen værd”, slutter André Dahl.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Ulrik Holm
Direktør
uh@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.047