23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kurser i sikker anvendelse af løftegrej

Vidste du at Fyns Kran Udstyr afholder kurser i brugen af løftegrej, tovværk og wire?

Ulykker, der resulterer i skader og sygedage, betyder dårligt arbejdsmiljø og koster vores samfund enorme summer. Derfor er der sund fornuft i at orientere brugerne i korrekt håndtering og anvendelse af løftegrej og tilbehør.

Kurserne henvender sig til alle professionelle brugere af løftegrej som f.eks. arbejdsledere, kranførere, anhuggere, sikkerhedsrepræsentanter, samt værksteds- og havnearbejdere.

Kurserne afholdes primært af, Jan Christian Negendahl, der siden midten af 90’erne har afholdt utallige kurser i brugen af løftegrej og desuden har 33 års erfaring i løftegrejsbranchen.

”Jeg oplever, at deltagerne får en god konkret viden om løftegrej, ikke mindst i forhold til EN normer, leverandørens samt arbejdstilsynets anvisninger. Desuden oplever jeg, at deltagerne opnår viden og know-how samt en generel god erfaring i brugen af løftegrej” – fortæller Jan Christian Negendahl

Kurserne kan afholdes direkte hos virksomheden, hos Fyns Kran Udstyr, eller over internettet som webinar. Yderligere kan kurserne tilpasses så indholdet passer præcist til den enkelte virksomhed.

Vil du have en forsmag på Jan’s kurser? Så se vores side med gratis webinarer. Webinarerne varer fra 30 min til 1 time, og du kan se dem, hvor end du er, og når du har lyst.

Gå til oversigten over tilgængelige webinarer lige her >>

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

NLF
Nikolaj Lolk Fuglsang
nlf@fku.dk

Send til en kollega

0.047