23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SENNEBOGEN 608 teleskopkran på larvebånd

En ny SENNEBOGEN 608 multikran arbejder med service og montage i en jernmine i det vestlige Australien. Hvad enten opgaven består i samling af nye faciliteter eller losning af materialer, er den fleksible larvebåndskran et perfekt valg.

BIS Industries kan se tilbage på mere end 100 år som tjenesteudbyder inden for transport og logistik. Hvad der i år 1900 startede med hestevogn og dampdrevne køretøjer er i dag en moderne industriel virksomhed og verdens største virksomheder inden for udvinding og minedrift trækker på deres ekspertise. 200 km øst for Geraldtown har et storstilet åbent mindedrift projekt været undervejs siden 2013 – Karara projektet. Her udvindes jernmalm i åbne brud og bearbejdes så slutproduktet bliver magnetit af højeste kvalitet.

BIS Industries varetager transport af malmen under produktionsprocesserne. Et mobilt transportbånd fragter materialet gennem de mange produktionsprocesser og SENNEBOGEN 608 bruges til at montere og demontere dette transportbånd. Udstyret med en 20.0 m teleskopbom og en 350 kg. arbejdsplatform, er montage og reparation på transportbåndssystemet nemt at udføre. SENNEBOGEN 608 er ideel i og med at det er let at skifte fra arbejdsplatform til andet udstyr – alt efter opgavens art. Det være sig aflæsning af maskindele med fast krog eller om materiellet skal anbringes med 6.0 t spillet i forbindelse med gennemførelse af service og vedligeholdelse.

Udstyret med en kraftfuld 91 kW dieselmotor samt den udskydelige larvebåndsundervogn, er maskinen ikke kun fleksibel i bredden ved kørsel, men giver også en høj grad af stabilitet. Til arbejdet i den åbne mine er SENNEBOGEN 608 multikran udstyret med ekstra rækværk og et brandslukningssystem. Den komfortable vip- og hævbare MaxCab krankabine giver kranføreren et ideelt overblik over sit arbejdsområde.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245
P nummer: 1006409616

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047