23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lemvigh-Müller lancerer nem og hurtig portal til stålcertifikater

Nu kan Lemvigh-Müllers kunder hente deres stålcertifikater på grossistens e-handelsportal op til fem år efter, at stålet er leveret. Det eneste, man skal bruge, er nummeret på enten ordren, følgesedlen, fakturaen, varen eller chargenummeret.

Det sker samtidig med, at der fra den 1. juli 2014 stilles skærpede krav om sporbarhed af de materialer, der indgår i alle stålkonstruktioner.

Før i tiden skulle man på forhånd tage stilling til, om man overhovedet havde brug for certifikatet, fordi efterbestilling stort set var umulig. Dernæst skulle man sikre sig, at det blev leveret sammen med stålet. Endelig skulle man også holde styr på alle de certifikater, som man havde købt.

- Nu bliver det hele meget lettere, fordi man kan bruge Lemvigh-Müller som arkiv og i stedet nøjes med at hente de certifikater, som man rent faktisk har brug for. Vi har siden juli 2013 gemt alle stålcertifikater i en database. Dem kan man ved hjælp af få klik søge frem via vores e-handelsportal, LMe-partner.dk, og herefter downloade i PDF-format. Som Danmarks største stålgrossist er det vigtigt, at vi er klar til at hjælpe vores kunder med at kunne overholde de nye regler, der træder i kraft den 1. juli om sporbarhed af materialer i stålkonstruktioner, fortæller divisionsdirektør Michael Christensen.

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.062