23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske datacentre begrænser stigende energiomkostninger med teknologi fra Eaton

Eatons unikke Energy Saver System (ESS) gør det typisk muligt for datacentre, som bruger Eatons trefasede UPS-systemer på 40 kW eller derover, at nedbringe energiforbruget med omkring 10 %.

Ifølge Power Management virksomheden Eaton har over 90 % af de danske datacentre, som bruger virksomhedens trefasede UPS-systemer på 40 kW eller derover, reduceret energiomkostningerne væsentligt ved at udnytte virksomhedens unikke Energy Saver System (ESS).

ESS-teknologien gør det typisk muligt for datacentrene at nedbringe energiforbruget med omkring 10 %. Dermed er de i stand til at håndtere de stigende energiomkostninger og opfylde den danske regerings krav til virksomhederne om at implementere energibesparende foranstaltninger.

"Operatører af danske datacentre er blandt de mest energi- og miljøbevidste i verden," fortæller Tom Bojland fra Eaton og fortsætter: "Derfor er det ikke overraskende, at de har været hurtige – ikke bare til at se fordelene ved vores ESS-teknologi, men også til at skride til handling ved at tage denne teknologi i brug i stort omfang. Hos Eaton tror vi fuldt og fast på, at ESS er fremtidens teknologi, fordi den giver store energibesparelser uden at gå på kompromis med ydeevnen. Derfor er vi utroligt glade for at kunne tilbyde den til vores kunder lige nu."

Eaton tilbyder den innovative ESS-drift på alle dobbeltkonverterende UPS-anlæg indenfor datacenterløsninger. I almindelig dobbeltkonverterende drift giver disse produkter allerede en brancheførende virkningsgrad på op til 97 %, men når kvaliteten af den indgående strømforsyning er god, øger ESS-tilstanden effektiviteten til 99 %. Dette reducerer ikke bare den mængde energi, som kræves for at drive UPS'en, væsentligt, det betyder også, at UPS’en genererer mindre varme. Ud over at reducere behovet for og omkostningerne til køling, forbedrer det UPS'ens driftspålidelighed og forlænger dens levetid.

Selvom ESS er blevet sammenlignet med simple bypass-systemer (også kaldet ”ECO mode”), er teknologien faktisk meget mere avanceret. UPS-anlæg med ESS benytter avancerede, digitale signalbehandlingsteknikker (DSP) til hele tiden at overvåge kvaliteten af strømtilførslen. Så længe kvaliteten er god, føres energien i realiteten direkte fra tilgangen til udstyret, hvilket gør det muligt at opnå den ekstremt høje virkningsgrad på 99 %.

Når UPS'en registrerer, at spændingskvaliteten er forringet, skifter den til dobbeltkonverterende tilstand på under 2 millisekunder, hvilket er så hurtigt, at selv de mest følsomme belastninger ikke mærker skiftet. Det hurtige skift er muligt, fordi anlægget indgangs- og udgangsbrydere forbliver lukkede, og anlægget forbliver synkroniseret med forsyningen, når UPS'en kører i ESS-tilstand. For at skifte til dobbeltkonverterende tilstand er det derfor kun nødvendigt at aktivere udgangstrinnet i inverteren, hvilket kan gøres indenfor et ½ millisekund.

Du kan få yderligere oplysninger om Eatons strømkvalitetsløsninger her.
Du kan få alle de seneste nyheder ved at følge os på Twitter via @Eaton_UPS eller på vores Eaton EMEA-virksomhedsside på LinkedIn.

Om Eaton:
Eatons elektriske virksomhed er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, backup strømbeskyttelse, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt ingeniørydelser. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed med et salg i 2013 på 22 milliarder dollars. Eaton leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har omkring 102.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.dk.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Send til en kollega

0.047