23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FR-A800 serie af frekvensinvertere giver maksimal drev-ydeevne til anlæg og maskiner.

Kommer til foråret

Et af højdepunkter på Mitsubishi Electric stand på SPS IPC Drives i 2013 var den nye generation af FR-A800 inverters. De ultramoderne drev er designet specielt til brug i klassiske anlæg og makiner og med sit maksimale output og ydeevne er øget effektivitet og produktivitet garanteret. Samtidigt gør den seneste in-house teknologi det muligt at optimere anlæggets effektivitet og energibalance. FR-A800 invertere er udpræget brugervenlige og byder på talrige netværksforbindelser. FR-A800 serierne er et resultat af en videreudvikling af de succesrige FR-A700 serier. Den opfylder internationale regulativer og standarder og er udstyret med de allernyeste sikkerhedsfunktioner.


Med FR-A800 serierne af invertere introducerer Mitsubishi Electric sin nyeste drev-teknologi med et ydelsesområde, der strækker sig fra 750 watt op til et maksimum på 1 megawatt. De sørger for driften af både standard asynkrone motorer og IPM/SPM motorteknologi. USB host og USB device funktioner garanterer brugervenlig programmering og parameterisering såvel som datalogning funktionalitet. Det er også fuldt integreret i Mitsubishi Electric’s iQ Works programmeringsmiljø. Det indbyggede betjeningspanel og multitekst display tillader let og intuitiv betjening af komponenterne.

Ægte sensorløs vektor kontrol gør det muligt at opnå maksimal hastighed og torque kvalitet op til en maksimal frekvens på 400 Hz
En overbelastningsevne på 250 % under opstartsfasen sikrer pålidelig opstart, især under vanskelige driftsbetingelser. Minimale terminal scan times på mindre end 3 millisekunder garanterer den hurtigst mulige respons. Samtidigt hjælper en hastighedsstigning på mindre end 80 millisekunder til maksimal ydeevne og forbedret produktivitet.

Fire overbelastnings-scenarier tilbyder optimeret anlægsplanlægning mens tre yderligere stik udvider omfanget af mulige applikationer. Funktionel sikkerhed op til PLe/SIL3 garanterer drift i situationer lige fra simple nødstop til kompleks trykaktivering. Den nye serie af invertere tilbyder totalt set 11 netværksvalgmuligheder, indeholdende CC-Link, SSCNET, Profibus-DP, Profinet, Ethernet/IP, EtherCAT, LONworks og Modbus RTU, og kan således anvendes Worldwide. Fuld bagud kompatibel med FR-A700 serier og komponenter kan således udskiftes let og sikkert.

“Som alle Mitsubishi Electric invertere, fås FR-A800 serierne med utallige beskyttende, sikkerheds- og overbelastningsfunktioner, temperaturbestandige kvalitetskondensatorer, kontinuerligt smurte indkapslede ventilatorer og dobbeltlaget kredsløbs og styrekort. Integreret vedligeholdelses timer indikerer komponentudmatning.

På Nagoya fabrikken i Japan sørger ca. 5000 ansatte for inverternes kvalitet og driftssikkerhed. Mere end 4000 test og inspektionsprocedurer bliver udført. Mere en 18,000,000 Mitsubishi Electric invertere er allerede solgt Worldwide.

FR-A800 serien forventes introduceret i foråret 2014.

Kontakt Carsten Olesen hos Hans Følsgaard A/S på 51991920 for yderligere oplysninger

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.047