23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kran øger laste- og lossekapacitet på Kalundborg Havn

Kalundborg Havn har opgraderet maskinparken med en ny og yngre model. UN Mobilkraner har leveret den moderne og miljørigtige Sennebogen 870M Speciel, som kan laste og losse skibe op til 3-4.000 tons.

Stor produktionsrate
Den nye Sennebogen materielhåndteringskran er hydraulisk, og er kendetegnet ved en meget stor driftssikkerhed. Kranen er produceret som nr. 400 i rækken af Sennebogen 870, hvoraf størstedelen anvendes til godshåndtering over hele verden. Sennebogen 870M Speciel nr. 400 har sat støttebenene i Kalundborg Havn, hvor den med sin store produktionsrate skal være med til at øge havnens laste- og lossekapacitet. ”Sennebogen har en stærk markedsposition i Danmark, og efter at have afsøgt markedet føler vi os helt sikre på, at vi har fået den helt rigtige kran til at dække vores behov”, forklarer Bent Rasmussen, havnedirektør ved Kalundborg Havn.

Smal og fleksibel krantype
Den nye kran, der også betegnes som en laste- og lossemaskine, er udstyret med en kraftig undervogn af stjernetypen, hvilket gør den meget fleksibel. Den pågældende undervognstype har et stort understøtningsfald under drift, men er samtidig smal og fleksibel og derfor nem at transportere rundt samt anvende på alle kajer i Kalundborg Havn. Førerkabinen kan løftes op til ti meter og sænkes tre. ”Kranens miljørigtige Deutzmotor er opbygget med teknologier som auto-tomgangssystem og computerstyret indsprøjtning, hvilket sikrer et utrolig lavt timemæssigt brændstofforbrug”, fortæller Jens Bjørn Schmidt, salgschef, UN Mobilkraner.

En god købsproces
Sennebogens kraner produceres på deres fabrik i Tyskland, og her var Kalundborg Havn på besøg. ”I forbindelse med købsprocessen inviterede UN Mobilkraner os ned på fabrikken for at følge produktionen af vores nye kran”, forklarer Bent Rasmussen. Kranen er opbygget og tilrettet, så den dækker behovene hos både kranfører og omgivelser på Kalundborg Havn. Den færdige kran blev leveret i forsommeren, og efter de første måneders brug, er havnen meget tilfredse med resultatet. ”Vi har fået en fin introduktion, og nu er vores kranfører ved at lære maskinen at kende og få rutine i brugen, så vi kan udnytte kranens fulde potentiale”, slutter Bent Rasmussen.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245
P nummer: 1006409616

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047