23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ensinger skaber overblik.

Med sine utallige kombinationer af egenskaber og anvendelser, kan det være en udfordring at vælge det rigtige plastmateriale. Med ”Ensinger Plastics – The Manual” giver Ensinger dig nu en professionel håndsrækning.

Med sine utallige kombinationer af egenskaber og anvendelser, kan det være en udfordring at vælge det rigtige plastmateriale. Med ”Ensinger Plastics – The Manual” giver Ensinger dig nu en professionel håndsrækning med en referencemanual, der skaber overblik over specialistviden indenfor alle aspekter af egenskaber, mulige modifikationer og anvendelser af de forskellige former for teknisk og high performance plast.

Manualen giver dig viden om, hvordan du kan sikre optimal konstruktion og bearbejdning i den tekniske plast som passer til dit projekt. Med manualens 100 sider får du oveni et indblik i de seneste nyudviklinger indenfor teknisk og high performance plast. Informationen finder du som læsevenlige grafer og diagrammer, understøttet af en bred vifte af anvendelseseksempler.
Prøv os som partner i dit næste projekt med teknisk plast - Besøg os på stand M9448 på hi13 og få et eksemplar af Manualen og en snak om de mange muligheder med teknisk plast. Du kan også downloade manualen på: www.ensinger-online.com/en/downloads/brochures/.

Ensinger Danmark
Huginsvej 15
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34734550
P nummer: 1016605316

Send til en kollega

0.032