23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ultralydssensor UM18 er en problemknuser

SICK præsenterer en ny high-end ultralydssensor der løser selv krævende opgaver. Sensoren er fremstillet. i et M18 hus, og måleprincippet er baseret på ”Time-of –Flight” der giver en opløsning på hele 0,069 mm

>> Sensoren tilbydes i første omgang til 4 måleområder og har op til 1300mm tasteafstand. Den fås yderligere i to byggeformer enten som aksial version eller med vinklet front, begge med en længde på kun 41mm.

Af udgange fås den enten med analog- (4-20mA og 0-10V), push-pull-, PNP/NPN udgange eller med I/O link. Indstilling kan ske med I/0 link og/eller ekstern
teach-in ved hjælp af multifunktionsinput.

Sensoren er forsynet med intelligente målefiltre, hvilket sikrer en meget pålidelig måling. Herudover er der indbygget temperaturkompensation, der ligeledes sikrer et meget nøjagtigt måleresultat.

Ved brug af flere sensorer tæt på hinanden findes der mulighed for at synkronisere de enkelte enheder således, at de udsendte lydbølger ikke opfanges af sensoren tæt på og derved giver fejlsignaler. Herudover er det muligt at sætte op til 10 sensorer sammen som Multiplex og derved kan de anvendes som et ”tæppe” af ultralydssensorer tæt på hinanden.

Ud over ”Distance to object” (DtO), som er en almindelig afstandsmåling tilbyder sensoren flere andre målemetoder. Ved målemetoden ”Window” (Wnd) bestemmer man selv i hvilket område sensoren skal være åben for emner. Derudover kan man vælge metoden ”Object between sensor and background” (OBSB) her indlæres en fast baggrund og alle emner mellem denne baggrund og sensor bliver omsat til udgangssignal.
Ultralyd kan med fordel anvendes i applikationer i forbindelse med alle typer væskeoverflader, transparente emner (folie, glas m.m.) samt i meget støvede og beskidte miljøer.

UM18 er forsynet med M12 stiktilslutning, udført i forniklet messing, tæthedsklasse IP67 og kan anvendes i miljøer inden for temperaturområde -25 °C til +70 °
Mere Information
Vore teknikkere sidder klar til at hjælpe:
tlf.: 4582 6400

> online produktinformation

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047