23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gear motorer i lange baner.

Tusinder af gearmotorer sørger for hurtig bagagetransport i trafik knudepunktet Frankfurt lufthavn.

Frankfurt Lufthavn forudser en konstant stigende trafikmængde af både fragt- og passagerfly i fremtiden. En ny landingsbane er for nylig taget i brug, en ny terminal er under planlægning, og i august 2012 åbnes en ny finger A-Plus i terminal 1. Det har været nødvendigt at øge kapaciteten, specielt i forbindelse med indsættelsen af de nye Airbus A380 fly.Det kræver et effektivt og yderst pålideligt bagagetransportsystem, at holde omlæsningstiden af bagage, ved et flyskifte på under 45 minutter. Bagagetransportsystemet i den nye finger er leveret af BEUMER Group, og drives af gearmotorer fra NORD Drivesystems.

Store passagerfly har hidtil kun fløjet i et meget begrænset antal, men i fremtiden vil de udgøre en stor del af fornyelsen indenfor den civile luftfart. Airbus A380 har mere sidde- hhv. bagageplads end ethvert andet rutefly og er derudover perfekt til langdistanceflyvninger. Dermed vil det blive et af luftfartsselskabernes foretrukne fly i fremtiden, og lufthavne som kan modtage disse fly har en klar fordel.

17 fly samtidig
Den nuværende bagagetransport kan betjene ti fly samtidigt, men med det nye transportsystem kan dette antal øges med syv. Det nye bagagetransportsystem er mere end syv kilometer langt og er leveret af BEUMER Group Tyskland og forbindes med det bestående bagagetransportanlæg i august 2012.
Systemet skal være 100 procent pålideligt, og kunne transportere bagagen ved flyskifte til sit bestemmelsessted på mindre end 45 minutter. I det vidtstrakte anlæg, er der installeret ca. 1.700 gearmotorer fra NORD Drivesystems.

Sammen med brugeren Fraport AG og anlægsproducenten BEUMER, har NORD Drivesystems dimensioneret gearmotorerne, med et ønske om maksimal energibesparelse

Beregningerne blev verificeret af målinger på anlægget. Denne optimale dimensionering gjorde, at der i mange tilfælde kunne vælges mindre gear end hidtil, hvilket nedsætter anskaffelses- og driftsomkostningerne.

Læs mere

NORD Gear Danmark A/S
Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12616600
P nummer: 1000416669

Send til en kollega

0.062