23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Så er sæsonen for befugtning startet...

Den første frost har ramt landet, og derved er luftens vandindhold faldende. Et lavt vandindhold i luften er ensbetydende med en lav relativ luftfugtighed til gene & skade for produktion m.v.

Et tørt indeklima med deraf hørende lav relativ luftfugtighed, kan være til gene & skade for opretholdelse af et sundt indeklima på mellem 40-60 % rf., samt ønsket om at opretholde et ensartet produktionsmiljø med bestemte luft konditioner i relation til temperatur og fugtighed.

Dette gør sig især gældende indenfor flg. områder:

Museer
Kirker
Elektronik produktion
Grafisk produktion
Medicinal industri
Renrum / Laboratorier
Fødevare industri m.v.

Udfordringen med en lav relativ luftfugtighed kan afhjælpes med etablering / integrering af energi venlige befugtningsløsninger i jeres ventilationsanlæg m.v.

Vi hos Anderberg sælger løsninger og kombinerer rådgivningen med en produktpalette, der gør, at vi altid har det rigtige produkt til den rigtige applikation inden for både affugtning og befugtning.

Kontakt derfor vores Klaus Villumsen på direkte tlf. 5856 0881 eller mail for en nærmere dialog omkring den rigtige løsning for jer. Se desuden vores hjemmeside for yderligere oplysninger.

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537
P nummer: 1000879263

Send til en kollega

0.047