23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Momentum Windtechnik GmbH åbner kontor i Berlin

Momentum Gruppen A/S’ datterselskab Momentum Windtechnik GmbH (MWT) er åbnet.

I en længere periode har Momentum Gruppen A/S ønsket at optimere kommunikationen og samarbejdet mellem den danske administration og den tyske tekniske driftledelse.

Momentum Gruppen A/S har således sammen med en etableret tysk partner, ”Green Wind Operations GmbH,” etableret et nyt selskab med fokus på teknisk driftledelse og rådgivning. Selskabet er stiftet og kontoret er åbnet og placeret i Berlin. Allerede fra 1. januar 2013 yder MWT teknisk driftsledelse for godt 25 vindmøller i Tyskland, som ydermere har placeret den økonomisk administration i Momentum Gruppen A/S i Danmark.

Fordele: Der er betydelige synergier at opnå ved at sammenbringe den danske og tyske administration af vindmøller i samme koncern. Momentum Gruppen A/S og MWT kan samlet set tilbyde vindmølleejere en god service, fuldt overblik og transparens over projektet samt hurtig responstid ved henvendelser i en billigere og effektiv administrationspakke end tidligere. Hertil kommer lavere priser og bedre dækning på eksempelvis forsikringer og servicekontrakter.

Teamet: MWT består af en gruppe erfarne og dygtige medarbejdere, som har arbejdet med teknisk service af vindmøller i mange år. Den daglige ledelse af selskabet varetages af Manuel Lasse og Kristian Månsson. Manuel Lasse har sin daglige gang i MWT i Tyskland, mens Kristian Månsson til dagligt er placeret i Momentum Gruppen A/S i Danmark. Sammen sikrer de et tæt samarbejde imellem de to selskaber.

For mere information henvises til www.momentumwindtechnik.dk eller til Kristian Månsson på telefon +45 46 33 70 41.

Du har også mulighed for at læse om MWT i informationsfolderen, til højre for denne artikel.

Momentum Energy Group A/S
Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41482710
P nummer: 1025989437

Kontaktperson

EB
Eva Buchwald
Assisterer indenfor markedsføring
+45 46337049 eva@momentum-gruppen.com

Send til en kollega

0.046