23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lær om Hazardous Solutions til Olie/Gas industrien.

Olie-og gasindustrien er stadig kernen af ​​verdens energiforsyning. .

Fra forsknings-og udvikling, boring og produktion, til brændstof transport og behandling, er vigtigt det for alle stadier at skabe pålidelig, effektiv og præcis overvågning og kontrolsystemer i olie- & gasindustrien. Disse applikationer er stadig nogle af de mest farlige og krævende i industriel anvendelse, og kræver robuste og pålidelige produkter for at sikre sikkerhed og effektivitet

For at opfylde kravene til produkter, som skal installeres i farlige områder, har US National Electric Code (NEC ®) og fra 1998 Canadian Electric Code (CEC ®) anerkendt brugen af ​​Zone system til klassifikation af farlige områder og definere certificering til brug i farlige steder.

Certificering Definition - Klasse I, Division 1 & 2
Farlige steder er områder, hvor potentielle farer (f.eks brande, eksplosioner, osv.) kan findes under normale eller unormale forhold på grund af tilstedeværelsen af ​​brændbare gasser eller dampe, brandfarlige væsker, brændbart støv eller antændelige fibre. Ifølge NEC (National Electrical Code), er der tre typer af farlige områder kategoriseret i klasser: Klasse I (gasser, dampe og væsker), klasse II (støv), og klasse III (fibre). Division 1 betyder normalt eksplosiv og farlig og division 2 betyder, at der normalt ikke er til stede i en eksplosiv koncentration, men uheld kan eksistere. Klasse I er direkte relateret til olie-og gasmarked applikationer, såsom olieraffinaderier, benzinopbevaring, udleveringsområder og nyttegasanlæg.
Gasser og dampe opdeles afhængigt af antændelsestemperatur af stoffet, eksplosionstryk, og andre brændbare karakteristika i grupperne: A, B, C og D. Temperaturklasser er med til at udpege den tilladelige overfladetemperatur på elektrisk udstyr, som tillader at de fungerer normalt i den omgivende atmosfære.

Farligt og ikke-farlige Locations
Nedenfor er en begrebsmæssig diagram af klasse I, division 1 & 2 farlige områder og ikke-farlige områder.
Advantech er certificerede produkter og løsninger
Advantech udnytter over 25 års erfaring i automatisering og industrielt design i forskellige produktserier og løsninger til sikker brug i farlige områder. Advantech har designet en serie af produkter, der er klasse 1, division 2, gruppe A, B, C, D certificeret, og temperaturklasse er mindst T4 (135 ~ 200 °), hvilket betyder, at disse produkter kan fungere normalt i en omgivende atmosfære på 135 ~ 200 ° C. Produktet kan bl.a. tilbyde: Human Machine Interface (HMI), Industrial kommunikation, Embedded automation Computers, og dataopsamlingsmoduler.

Industrielle skærme og controllere
Til automatiseringsteknologi i olie-og gasindustrien tilbyder Advantech, industrielle skærme, i FPM serien, to kategorier automationscontrollere og embedded automatisering computere, i UNO-1100H serie, samt automations komponenter i APAX serie, til at opfylde behov i forskellige applikationer. Både FPM og UNO-1100H serie har bestået klasse I, division 2, gruppe A, B, C, D certificering, som dækker brug i farlige applikationer. UNO-1100H serien er blæserfri, med ingen intern kabling og ingen bevægelige dele, med en bred effekt inputområde og dobbelt Ethernet for at sikre pålidelighed og sikkerhed. APAX-5000-serien integrerer kontrol, informationsbehandling og networking i en enkelt controller, der understøtter kraftige kontrolsystemer og er egnet til farlige applikationer.


Human Machine Interface– FPM-8151H Series
Embedded Automation Computer– UNO-1100H
SerieProgrammable Automation Controller – APAX-5000 Series

Industriel kommunikation
Advantech giver sammenkoblede løsninger med industrielt datanet, Device forbindelse, og Industrial Wireless Technology. Med industrial-grade produktdesign, har Advantech’s ICOM produkter passeret de barske tests af forskellige vertikale markeder, såsom: IEC 61850 for transformerstation automatisering, EN50155 for jernbane automatisering, og UL508 sikkerhed til industriel kontroludstyr. Med henblik på at opfylde behov farlige applikationer. Advantech tilbyder et omfattende sortiment af UL godkendt klasse I, division 2, gruppe A, B, C, D industrielle kommunikationsløsninger, herunder industrielle Ethernet switche, mediekonvertere, serielle enheder, servere og Modbus Gateways.

Dataopsamlingsmoduler
Advantech FM godkendt remote I/O moduler, herunder repeatere, konverteringsprogrammer og både RS-485-baserede og Ethernet-baserede remote dataopsamlingsmoduler, giver ideel styring og måling i barske miljøer og krævende applikationer. Hvad mere er, med brede driftstemperaturer og flere monteringsmetoder, kan Advantech’s ADAM serie gennemføres i forskellige applikationer, hvilket gør at systemet altid er tilsluttet og pålidelige. Desuden består Advantech’s ADAM-3000-serie af meget omkostningseffektive, felt-konfigurerbare, isolerede signalbehandlingsmoduler, der let kan installeres for at beskytte instrumenter og behandle signaler fra de skadelige virkninger af de fleste elektriske interferenser.

Advantech s CID2 certificerede produktløsninger er velegnet til at møde de høje krav fra forskellige olie- og gasapplikationer, såsom oliefeltboring, pumpestation-overvågning, olierørledningsovervågning, tank opbevaring m.v. . Desuden kan Advantech standard-produkttilbud anvendes i ikke-farlige områder, såsom facilitet kontrol og styring til olie-og gasindustrien.


for yderlige oplysninger se: www.metric.dk - eller kontakt Finn M. Angelo på tlf. 43-200751.














Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.081