23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv pakkeproces

Fonden DBK, tredjeparts logistikvirksomhed baseret i Køge, har valgt en automatisk Air Space løsning fra Ubro SystemPac.

Hos Fonden DBK bruges Air Space luftpuder til kassefyld og fiksering af indhold i kasserne i deres distribution af bøger for bogklubber og til forhandlere.

Den automatiske Air Space løsning fra Ubro SystemPac er til seks arbejdsstationer med shuttles til transport af luftpuderne og med fotocelleregistrering til automatisk start og stop af maskinen for regulering af mængden af luftpuder i opbevaringskurvene. Dette betyder en tidsbesparelse for hver enkelt medarbejder, der nu hele tiden har tilstrækkeligt med luftpuder og kun skal sørge for skift af rulle på Air Space maskinen.

Air Space løsningen er specialbygget for at passe ind i pladsforholdene hos Fonden DBK, og derved give mest optimale arbejdsforhold på de seks arbejdsstationer.

“Løsningen fra Ubro SystemPac gav os muligheden for at effektivisere pakkeprocessen og få mest muligt ud af den plads vi havde til rådighed i pakkehallen”, fortæller Per Schmidt-Kallesøe fra Fonden DBK.

Læs hele artiklen om Air Space løsningen her eller kontakt en af vores salgskonsulenter for mere information.

Ubro SystemPac A/S
Industriholmen 15A
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28333129
P nummer: 1017406937

Kontaktperson

KUS

Send til en kollega

0.062