23948sdkhjf
Del siden
Annonce

REHAU's banevarme med til EM 2012

REHAU’s banevarme er installeret på mere end 180 stadioner over alt på kloden inklusive syv ud af otte EM 2012 fodboldstadioner.

REHAU's banevarme er installeret på stadionerne i Warszawa, Poznan, Wroclaw, Gdansk, Kiev, Lviv og Kharkiv i forbindelse med EM 2012. Baneopvarmning er vigtig især når man tænker på hvor meget det koster at aflyse en stor fodboldkamp pga. dårlige vejrforhold. Derudover er der en øget risiko for, at atleter og fodboldspillere glider og kommer til skade hvis jorden er meget glat.

Banevarme fungerer i princippet ligesom gulvvarme i bygninger og på denne måde kan baner med frost og sne tø op. Derudover leverer REHAU også drænløsninger til regn- og smeltevand, som leder vandet væk fra banen.

Systemet styres af en vejrafhængig styreenhed, som holder plænens overflade på maksimalt 2°C. Rørene, som fyldes med en varm glykol/vandblanding, lægges ca. 25 cm under græsset med faste intervaller. Glykolen fungerer som frostvæske og gør, at der kan slukkes fuldstændigt for varmen uden risiko for, at rørene fryser til i fx juleferien, hvor mange europæiske stadioner er lukkede.

Med REHAU’s fitting-system kan banerne vedligeholdes uden risiko for at skade rørsystemet. Hvis skaden skulle ske, er det hurtigt og nemt at reparere uden at skulle fjerne store mængder jord.

For flere informationer se også www.rehau.com eller kontakt REHAU i Roskilde på 46 77 37 00.

REHAU A/S
Industrivej 51 A
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45149013
P nummer: 1001863963

Kontaktperson

IRS
Iben Rode Scotwin
Kommunikationsmedarbejder
iben.rode@rehau.com

Send til en kollega

0.125