23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Windows CE Reflektorløs totalstation

ToppTOPO A/S og Topcon Europe Positioning er meget glade for at kunne annoncer frigivelsen og tilgængeligheden af den helt nye OS serie af Windows CE-baserede reflektorløs totalstationer.

MagneOnboard
Sammen med den nye Windows CE 6,0 operativsystemet system, leveres den nye OS med vores revolutionerende nye Magnet Ombord dataindsamling, markering, overførsel og management software. En problemfri løsning mellem kontoret og feltet.

Som en del af den nye Magnet Enterprise-løsningen (der tilbyder en komplet samling af moduler, herunder landmålings applikationer, databehandlings programmer, kontor programmer, cloud-baserede data lagring)

Magnet Onboard fungerer som feltet portal for landmåleren eller ingeniøren, for eksempel, opmåling og transmitering af data tilbage til cloud-tjenester, eller modtage opdateret oplysninger til brug på byggepladsen.

TSshieldTelematics
Topcon OS deler den revolutionære, banebrydende TS Shield funktion med sin ES søskende. Dette multifunktions kommunikationsmodul med en rækkevidde, som giver mulighed for et væld af telematik-baserede funktioner.
Desuden, hvis en OS totalstation er meldt stjålet fra en byggeplads, kan en kode sendes via telematik enheden til at fjernlåse instrumentet for at forhindre nogen i ulovligt at bruge det.

Selvfølgelig når instrumentet er blevet leveret tilbage, så kan det let låses op og er hurtigt tilbage til et fuldt fungerende system.
Ikke kun det, men brugerne kan altid sikre, at operativsystemet altid har seneste firmware-versioner ved, at få instrumentet til at forespørge og derefter modtager meddelelse om eventuelle tilgængelige opdateringer. Du kan derefter få opdateringen udføres på afstand, hvilket betyder, at et besøg på et servicecenter ikke er nødvendigt.

Long Range Kommunikation
Topcon OS er også udstyret med den innovative og unikke LongLinkTM kommunikation. Tidligere benyttet for første gang på vores ES vifte af instrumenter, kan det langtrækkende kommunikationsmodul giver utrolige operationelle kapacitet.

Med en 300m langt rækkende Bluetooth Class 1 trådløs teknologi betyder, at det er muligt at foretage opmåling eller en afsætning af hus hjørner eller veje linjer på en afstand op til 300m fra instrumentet. Afgørende, kontrollen med opmålingen er der, hvor det er nødvendigt ... hos landmåleren.

Forbedret afstandsmåler
Måling til standard prisme er blevet dramatisk forøget med 33,3%. Topcon OS nu er i stand til at måle til standard prismer på op til 4.000 m afstand med en nøjagtighed på 2 mm + 2 ppm. Måletid er også blevet skåret ned. Fine målinger udføres nu på mindre end et sekund (typisk 0,9 sekunder) og grove målinger til et halvt sekund.

Vinkel Forbedringer
Topcon OS serien fås i tre vinkel varianter, der alle er omfattet af dobbel-akse kompensator, og Topcon’s IACS (Independent Angle Calibration System) teknologi på 1" -modellen. IFKS er Topcon’s innovative absolut kodnings system for vinkel måling, som giver mulighed for utroligt vinkel nøjagtighed og pålidelighed.

Robust Design
Topcon OS er et helt nyt instrument, bygget op omkring en robust og vejrbestandig magnesium-legerings konstruktion. Den er miljø godkendt til IP65 og kan fungere i et temperaturområde fra -20 º C til 50 º C (Bemærk, at ekstreme temperatur modeller kan leveres som speciel order). Den har også markeders bedste batterilevetid på op til 18 timer.

ToppTOPO A/S
Banegraven 2
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30596579
P nummer: 1013313780

Send til en kollega

0.033