23948sdkhjf
Del siden
Annonce

nkt cables nye QADDY giver elektrikerne en lettere hverdag

Et nyt arbejdsredskab skal gøre hverdagen lettere for elektrikerne! En integreret kabeltromle, afruller og tromlevogn så nemlig dagens lys den 2. maj.

Den nye tromlevogn er udviklet af nkt cables, den hedder QADDY™, og den vil forbedre elektrikernes arbejdsforhold i afgørende grad.

De traditionelle trætromler har ikke ændret udseende eller funktion de sidste 100 år. De kan være besværlige at manøvrere, de er tunge som bare pokker, og hvis de vælter, er de vanskelige at få på ret køl igen. ”Vi tænkte, at det måtte kunne gøres bedre! Vi ville finde en løsning, som giver elektrikerne bedre arbejdsvilkår med vores produkter”, siger Uffe Nordlander, konstruktionschef i nkt cables og fortsætter: ”Udviklingen af den nye tromlevogn har været en omfattende proces. En lang række field tests er blevet foretaget for at sikre en optimal konstruktion”.

Tre ting er helt essentielle ved den nye tromlevogn:

• Den nye tromlevogn er let at køre rundt på byggepladsen – den kan hurtigt ændres til en vogn ved at trække i håndtaget og vende den 90°. Samtidig fungerer tromlevognen også som afruller, og det er nemt og hurtigt at spole overskydende kabel retur på tromlen. Alt i alt vil mange opgaver blive lettere og hurtigere for elektrikerne

• Den er konstrueret med fokus på ergonomi. Den er et arbejdsredskab, som elektrikerne kommer til at bruge meget i deres dagligdag. Én person kan fremadrettet håndtere en tromle på op til 100 kg uden at belaste ryggen eller være nervøs for om tromlen triller sine egne veje

• Den er miljøvenlig, og vi genvinder den, når den er udtjent

QADDY™ lanceres på det danske marked den 2. maj.


NKT (Denmark) A/S
Toftegårdsvej 25
4550 Asnæs
Odsherred Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25711548
P nummer: 1002949628

Send til en kollega

0.048