23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KE-LAVIMPULS i trykkeribranchen.

I forbindelse med energioptimering af ventilationsanlæggene hos en trykkeri-virksomhed har KE Fibertec i tæt samarbejde med Glenco A/S i Århus leveret nye lav tplacerede KE-Lavimpuls luftfordelingssystemer.

Virksomheden, som producerer trykte folier, havde givet Glenco A/S til opgave at energi optimere deres ventilationsanlæg.

Der udvikles megen varme fra trykmaskinerne, så der var behov for at fjerne varmen og genvinde så meget som muligt af denne effekt. Samtidig var der behov for et luftskifte i forbindelse med selve trykprocessen samt et stærkt ønske om at ventilere rummene for at kunne opnå størst mulig arbejdskomfort.

Fordelingen af erstatningsluften var meget uensartet og utilfredsstillende, og dermed var en væsentlig del af opgaven at forbedre den.

Den oprindelige installation var udført med gulvplacerede fortrængningsarmaturer, som ikke var hensigtsmæssige til løsning af selve luftfordelingen, lige-som kravene til arbejdskomfort heller ikke blev tilgodeset.

Anlægsopbygningen medførte et stort trykfald i kanalerne, idet der var monteret mange indreguleringsspjæld til de forskellige armaturer.

Læs mere.

Servicechef Claus Larsen fra Glenco indbød KE Fibertec til et samarbejde om en løsning med tekstilkanaler som erstatning for det eksisterende system. Sammen kunne vi tilbyde slutbrugeren en løsning, som var så energigunstig, at virksomheden har søgt og modtaget tilskud fra statens pulje til energifor-bedringer i en størrelse, som tilbagebetaler investeringen til ombygning af ventilationsanlæg og tekstilkanalerne på mindre end to år.

Løsningen har endda flere fordele, idet fjernelsen af de store gulvarmaturer har frigjort megen gulvplads, og der opnås en helt ensartet luftfordeling uden trækgener. Der opleves desuden en markant forbedring af luftkvaliteten over-alt i produktionshallerne, så der er “slået flere fluer med ét smæk” med denne renovering og optimering.

Installatør: Glenco A/S, Århus
Type: KE-Lavimpulssystem

Data:
Luftmængde: 75.000 m3/h
ΔT = -3°C/+0°C
Kanaldiameter: Ø 400 - Ø 630 mm

Har du et projekt inden for følgende områder
- sportsarenaer
- lagerhaller / terminaler
- produktionslokaler
- offentlige bygninger
- atriums
- showrooms
- kontorer

Kontakt KE Fibertecs erfarne salgsingeniører og lad dem overbevise dig om, at et ventilationssystem fra KE Fibertec AS kan løse opgaven - på den lette måde.

Rekvirer vores tekniske datablade om KE-Lavimpuls systemet samt vores katalog, som også findes under Download på www.ke-fibertec.com.

KE Fibertec AS
Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19138038
P nummer: 1002938299

Send til en kollega

0.046