23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VPAIL og VDRUM fad og tromlesmelter anlæg til højvolumen hotmelt.

Vor VPAIL og VDRUM fad og tromlesmelter anlæg finder anvendelse ved stort hotmeltforbrug. Som option fås den med rensehotmelt tank, som gør det nemt og hurtigt at spule slanger og pistoler med rensehotmelt efter brug af reaktive systermer som PUR.

Vor VPAIL og VDRUM fad og tromlesmelter anlæg finder anvendelse til smeltning og pumpning af høj- og lavviskose limtyper ved stort hotmelt forbrug. Findes med et stort antal tandhjulspumper, som sikrer kontinuerlige limflow. Kan leveres i tandem udførelse, hvor to VDRUM anlæg automatisk skifter over, når den første tromle er tom, således sikres en kontinuerlig produtkion, også ved særdeles højt limforbrug.

V serien er en omkostningseffektiv og driftsikker serie, den laves i kompatibel udførelse, således at den hurtigt og nemt kan erstatte andre anlæg.

VPAI og VDRUM findes også med integreret forsmelter til rensehotmelt, således at man ved anvendelse af reaktive limsystemer nemt og hurtigt kan rense slanger og pistoler for lang levetid af udstyret.

Lim-Tech ApS
Industrivej 5 G
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13279470
P nummer: 1003658975

Send til en kollega

0.031