23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spektrometer til proces og laboratorie

Enkelt- eller multikomponent analyse og koncentrations måling

Spektrometer til proces og laboratorie

Tec5 er førende leverandør af industrielle fiber optiske UV-VIS-NIR spektrometer systemer til analytiske løsninger i proces og laboratorie. Proces spektrometrene er baseret på Diode Array detektor teknologi (PDA) og anvender Tec5’s nye MultiSpec®Pro software.

Lisco Analytical anvender Tec5 teknologi til løsning af specifikke applikationer, og er samarbejdspartner med Tec5 på projekter og support.

In-line måling og registrering af spektra i real tid giver information om proces mediets sammensætning, koncentration og andre kemiske parametre i væsker og gasser. Proces spektrometrene giver et "fingeraftryk af processen" der anvendes til overvågning og kontrol af processen, sporanalyse, kvalitetskontrol, miljøkontrol m.m.

I pharmaceutisk produktion anvendes spektroskopiske teknikker ved implementeringen af PAT (Process Analytical Technology). Måling af kritiske proces parametre med in-line spektrometer bidrager til at sikre optimal proces overvågning og sikkerhed i produktionsenhederne. Dette fører til reducerede produktionsomkostninger, øget produktkvalitet, og en forbedring af sikkerheden i produktions miljøet.


Leveringsprogram


CompactSpec® II Process Spectrometer
MultiSpec® Systems

Spektrometer til proces og laboratorie

Lisco Analytical ApS
Stamholmen 147
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30508785
P nummer: 1014301271

Send til en kollega

0.047