Tilskud til energi effektivisering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Energiauktion.dk

Få det maksimale tilskud når virksomheden foretager energi effektiviseringer. På Energiauktion.dk får din virksomhed gavn af, at der er konkurrence blandt energiselskaberne om at yde det højeste tilskud.

Når en virksomhed foretager investeringer, der optimerer/reducerer energiforbruget (eksempelvis el, olie og gas) opnås samtidig ret til et tilskud (energibesparelse). Energiauktion.dk har specialiceret sig i at finde det højeste tilskud. Vi har vendt markedet om, således at det er energiselskaberne, der byder i konkurrence med hinanden om, at tilbyde det højeste tilskud.

På Energiauktion.dk opnår din virksomhed det højeste tilskud til energirigtige investeringer som eksempelvis udskiftning af ventilation, varmeanlæg, kedel udskiftning, varmegenvinding, procesudstyr, køleanlæg, øget isolering, udskiftning af vinduer og døre og LED-belysning.

Energiauktion.dk formidler salg af energibesparelser mellem virksomheder og energiselskaberne, som er pålagt at købe dem. Vi er 100% uafhængige af energiselskaberne og sikrer, at din virksomhed opnår det højest mulige tilskud. Vi arbejder udfra "no-cure-no-pay" princippet, hvilket betyder, at du kun betaler et honorar til os, såfremt du benytter det bedste tilbud, vi finder i markedet. Det er med andre ord gratis at få et tilbud. Herefter kan man vurdere, om man vil gøre brug af det.

Vi anbefales af Foreningen af Rådgivende Ingeniører og har samarbejdsaftaler med Håndværksrådet, Autobranchen Danmark, Agrovi, og Patriotisk Selskab.

Læs mere på Energiauktion.dk

Er du interesseret i at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen

Kenneth Lykkedal
M: 2966 3779
E: kl@energiauktion.dk
W: www.energiauktion.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Energiauktion.dk

Solrød Center 12 B
2680 Solrød
Danmark

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.139