23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EcoLine wire-encodere BCG er noget specielt

Encoderne udmærker sig blandt andet ved den lette og pladsbesparende udformning, den høje fleksibilitet i forhold til integrationen med styringssystemer og den analoge udgang med en intuitiv teach-in funktion.

Ved wire-encodere bliver den lineære bevægelse, eksempelvis når en truck hæver og sænker sin gaffel, omdannet til en rotationsbevægelse ved at wiren bliver viklet op på måletromlen. Bevægelsen registreres af en encoder som sender signal til styringen. Afhængig af hvilken type applikation encoderen skal fungere i vil der være forskellige krav til målesystemet, her i blandt målelængde, type af hus og behovet for forskellige interfaces.

EcoLine – kombinationen af gode funktioner
EcoLine serien, udviklet til målinger op til 5 m, forener talrige fordele fra high-end serien BTF/PRF og den kompakte serie BKS/PKS/XKS fra SICK STEGMANN. Den nye serie er bygget efter et modulært koncept som betyder, at den kan trække på hele det eksisterende produktprograms muligheder for integration til forskellige styringssystemer. Der er tilmed varianter med indbygget analog-encoder, hvor man kan justere måleområdet via en simpel teach-in funktion. Den kompakte udformning, den lave vægt og det omkostningseffektive design i produktionen samt forarbejdningen gør EcoLine wire-encoderen til en økonomisk fordelagtig løsning til mange applikationer. Højdemåling til skæreborde, længdemåling i forbindelse med ubemandede transfervogne, justering af patientborde og øvrige medicinaltekniske applikationer er blot nogle få eksempler på applikation der kan profitere af den simple betjening og de omfattende integrations muligheder, som Ecoline giver.

Hent datablad på BCG

For at høre mere ring telefon 4582 6400

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.047