23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bedre indvejningsmetode til råmælk

Det er vigtigt for mælkeproducenterne og mejerierne at arbejde med en korrekt, stabil og hurtig metode til indvejning af råmælk..

Det er vigtigt for mælkeproducenterne og mejerierne at arbejde med en korrekt, stabil og hurtig metode til indvejning af råmælk fra gårdkøletank, som transporteres ved hjælp af en centrifugal- eller vakuumpumpe ned i tankvognen til mejeriet.

Granzow A/S kan tilbyde en indvejningsenhed til råmælk, der består af et masseflowmeter efter Coriolis princip, transmitter og en slipprinter. Enheden giver den korrekte indvejningsmængde uafhængig af eventuel luft i råmælken, omgivelsernes temperatur, tryk og råmælkens massefylde selv ved små flowmængder.

Masseflowmetret
Flowmetret har et ringe tryktab og fuld gennemløb uden bevægelige dele. Konstruktionen forhindrer turbulens i råmælken og dermed fejl ved indvejningen. Desuden giver designet mindre vedligeholdelsesomkostninger og driftstab end traditionelle flowmetre.
De traditionelle flowmetre efter fortrængnings- eller turbineprincippet kræver regelmæssig vedligeholdelse af målerens lejer, tandhjul og andre bevægelige dele. Måleren skal altid efter service og udskiftning af dele rekalibreres, og har typisk en driftstid på ca. 1 år.
Masseflowmetret har en nøjagtighed på plus/minus 0,015 % i det nominelle flowområde. Det kompenserer for variationer i flowmængden
Flowmetret er i sanitær udførelse med overfladeruhed mod råmælken svarende til den sanitære standard. Det har en patenteret antiface dobbelt driver samt dobbelt sensorer med synkront arbejdsfunktion. Det er designet til rengøring, og har tilslutninger med tri-Clamp og hurtigluk. Flowmetret er udført i rustfrit stål AISI 316 og opfylder 3A normen.
Illustration: Foxboro masseflowmeter efter Coriolis princip

Transmitter

Den digitale transmitter CFT50 kan installeres med kabellængde op til en afstand af 300 meter fra masseflowmetret.
Der er seks forskellige kombinationer af udgangssignaler. Hver kombination består af fire forskellige signaler. Det ene signal er et 4-20 mA signal med HART protokol, der kan foretages i enkelt loop eller ved opbygning af multidrop til fjernbetjening af flowkonfigurationen.
Transmitteren kan vise det øjeblikkelige og totale mælkeflow samt det øjeblikkelige og totale volumetriske flowområde. Desuden viser transmitteren råmælkens massefylde og viskositet. Man kan også se de delvis tomme rørbetingelser og batch funktioner fra en tom forsyningsledning.
Der er mulighed for at tilslutte en alarmfunktion via et 4-20 mA signal eller I/O udgangssignal.
Alarmen kan vises på et lokalt display eller tilsluttes en afbryder.
CFT50 transmitteren opfylder tæthedsklasse IP66.
Transmitteren kan tilsluttes 230V ac, 50 Hz. Eller 10 til 36V dc.
Er det nødvendigt, kan transmitteren leveres med CSA, FM og ATEX certifikater.
Illustration: Foxboro digitale flowtransmitter og indikator

Indikator med slipprinter
Transmitteren sender et signal til indikatoren, når indvejningen af råmælken skal startes.
Der er total så forbindelse fra LCD indikatoren til en slipprinter, som kan udskrive en afregning af råmælken.
Indikatoren er udstyret med trykknapper. Det er stop, start og nulstilling efter udskrift fra slipprinteren af den totale mængde råmælk.
Yderligere oplysninger om indvejningsenhedens komponenter til produktchef Henrik Thoby,
tlf. 43 20 26 89.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.032