23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Membranpumper til farlige miljøer

Granzow A/S tilbyder en serie L trykluftdrevne rustfrit stål membranpumper til farlige miljøer i procesindustrien.

Granzow A/S tilbyder en serie L trykluftdrevne rustfrit stål membranpumper til farlige miljøer i procesindustrien, hvor der er støv, vand, brand- og eksplosionsfarlige omgivelser.
Serie L pumperne giver mediet en skånsom transport uden piskning og pulsation.
Pumperne er konstrueret, så der ikke findes "døde rum" i serien.
De medieberørte overflader i rustfrit syrefast stål AISI 316L har elektrisk poleret overfladeruhed, der er mindre end 0,5 µm.
Pumperserien opfylder 3A og EHEDG kravene.
Membranernes elastomerer opfylder og er produceret efter FDA's forskrifter.
Hvor proceskravene til medietransport er mindre krævende, kan membranpumpen leveres i rustfrit stål AISI 304 med medieberørte polerede overflader.

Skånsom transport
Pumpeserien er velegnet til transportopgaver i den kemiske, farmaceutiske og biotekniske industri, hvor kravene til transport af produkterne er skånsom behandling samt ingen for for piskning og pulsation.
Det kunne eksemplevis være til forskellige former for cremer, tandpasta og væsker.
På grund af konstruktionen og den store kugleventil kan membranpumperne transportere tørstof i mediet, uden at det bliver ødelagt.
Pumpeserien er konstrueret til CIP eller SIP rengøring - afhængig af mediets art samt de krav, der stilles til rengøring af pumpen i processen.
Membranpumperne kræver ingen smøring af trykluften op til syv bar.
Kræver transportopgaven en trinløs regulering af kapaciteten, kan Granzow A/S som tilbehør levere en reguleringsventil til trykluften.

Tilslutning
Membranpumperne kan tilsluttes forskellige steder i processen og kan derfor tilbydes med forskellige former for tilslutninger afhængig af transportopgaven, procesinstallationen, rengøring og inspektion.
Pumpeserien kan leveres med fødevarefittings, flanger, aseptiske DIN 11864 flanger, Tri-clamps eller Neumo tilslutninger.
Membranpumperne kan leveres i dimensionsområdet fra DN15 til DN80 alternativ med 1/2" til 3" tilslutninger.

Tilbehør
Granzow A/S kan tilbyde flere former for tilbehør. Blandt andet med en automatisk fyldekontrol, som kan programmeres til den ønskede mængde i liter. Når dette er opnået lukker fyldekontrollen automatisk.
Ønskes en langsom opstart af transportmediet kan brugeren indbygge en justerbar lavtryksventil, så man på denne måde undgår trykstød op til syv bar ved start af membranpumpen.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.031