Få tilskud til investering i energirigtige løsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Energiauktion.dk

Energirigtige investeringer er tilskudsberettigede. Opnå eksemeplvis tilskud på udskiftning af ventilation, varmeanlæg, skift til LED belysning mv.

Når din virksomhed gennemfører energibesparelses tiltag, er det vigtigt at få realiseret tilskuddet (energibesparelsen) bedst muligt. Energiauktion.dk en en markedsplads hvor de højeste tilskud opnås.

En af vore kunder opnåede en pris på salg af sin energibesparelser, der var 56% højere end han var blevet tilbudt ved sit lokale energiselskab.
Sagen viser med al tydelighed, at markedet for salg af energibesparelser er svært gennemskueligt og til tider noget broget for sælgerne. Mange virksomheder kender ikke til mulighederne for at realisere og optimere salget af energibesparelser, men tager sig ofte til takke med den første og "bedste" pris, som de bliver præsenteret for, uden at vide, at der rent faktisk er et marked for salg af energibesparelser, hvor energiselskaberne er villige til at tilbyde langt højere priser.

Energiauktion.dk har siden 2006 formidlet salg af mere end 600 GWh (600 mio. kWh) energibesparelser. Vi er 100% uafhængige af energiselskaberne og har kun interesse i, at din virksomhed opnår den bedst mulige pris.

Det tager mindre end 15 min. at oprette et energiprojekt på www.energiauktion.dk. Og så er det tilmed gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Har din virksomhed energibesparelser til salg hører vi gerne fra Jer. Er du rådgiver, ingeniør, installatør eller lignende, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt Kenneth Lykkedal på mail eller tlf. for en uforpligtende drøftelse af mulighederne for, hvordan du kan opnå den højest mulige pris for energibesparelserne.

Mail: kl@energiauktion.dk
Tlf: 2966 3779


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Energiauktion.dk

Solrød Center 12 B
2680 Solrød
Danmark

Send til en kollega

0.106