23948sdkhjf

Temperaturlogger til forsendelse af Medicin.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contika ApS

Medicin skal ofte transporteres med forsigtighed da det påvirkes af ekstrem varme og kulde, hvilket kan føre til manglende effekt af medicinen – en livsfarlig situation.

Det er derfor nødvendig at monitorerer temperaturen af medicinen under forsendelse for at sikre at temperaturforholdene er i orden og at medicinen er sikker for brug af patienterne.
Dette kan gøres på mange måder f.eks en temperaturstrip der kan fortælle maks og min temperatur under forsendelsen. Denne vil dog ikke kunne fortælle om det blot var et kort øjeblik eller en længerevarende overskridelse af temperaturerne og giver således ikke hele billedet.
En Kølekæde / Cold chain elektronisk datalogger har plads til 32.000 logninger med et fast loggerinterval på 10 minutter, hvilket svarer til 266 dage og hele forløbet kan følges. Loggeren har et usb stik, der sættes i computeren ved ankomst til bestemmelsesstedet hvorefter de loggede data kan overføres til PC. Der er 3 versioner af cold chain dataloggeren, Se yderligere informationer om Cold chain / kølekæde datalogger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contika ApS

Hindhøjen 82
8382 Hinnerup
Danmark
Contika ApS

Billeder & videoer

Ambient pharma datalogger

Send til en kollega

0.079