23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gælder det proces- eller rumventilation, er Technor ApS klar til at hjælpe

Efter at have overtaget, en kollega i branchen samt deres afdeling på Sjælland, for snart to år siden, har vi fået øget kompetencer på flere områder indenfor industri- og komfortventilation.

Technor ApS ser sig derfor godt rustet til at løse ventilationsopgaver indenfor på nyetablering eller renovering, overalt i Danmark og det øvrige Skandinavien.

Er udvidelse eller ombygning af eksisterende udsugnings- eller ventilationsanlæg aktuelt i jeres virksomhed, måske i forbindelse med ATEX-direktivet, er Technor ApS en stærk samarbejdspartner I kan regne med.

Technor ApS er en aktiv og dynamisk ventilationsvirksomhed, med mere end 25 års erfaring. Vi er velkonsolideret og dansk-ejet, bestående af medarbejdere med en bred erfaring og ekspertise i dimensionering og levering af filter- og ventilationsanlæg, tilpasset den enkelte virksomhed.
Vi deltager og i større projekter med ventilation i nybyggeri, enten der er tale om butik-, kontor- eller boligbyggeri.

Technor ApS har tradition for at levere effektive og energi-økonomiske projekter som alle optegnes på Cad-anlæg inden montagestart. Montage udføres håndværksmæssigt korrekt af professionelle og erfarne montører. Efter endt montage foretager vor servicefolk indkøring og indregulering. Til hvert anlæg udfærdiges komplet dokumentation indeholdende alle tekniske data samt indreguleringsrapporter mv.

Til industrien har vi tidligere leveret anlæg til bl.a. Man Diesel A/S, A. Schillers Maskinfabrik, Aluline A/S, W. Olsen Maskinfabrik, Køge Biopillefabrik, Carl Hansen & Søn A/S, Hamlet Protein A/S, Prodan A/S, Damolin A/S, Hornbaek K/S, VSB Stål- og Industrimontage A/S, Voith Turbo A/S, Metalcolour A/S, Ajos A/S, Nordic Woodfibre, Brüsch Maskinfabrik, Irvin Tools. Etc.

Indenfor komfortanlæg har vi de seneste år bl.a. leveret til Jørgen Kruuse A/S, Langskov, Renoveringsprojekt, Helsingørgade i Hillerød, 10 bagerbutikker bl.a. Lagkagehuset, 8 supermarkeder, Bl.a. Kiwi og Fakta

Technor ApS tilbyder sig indenfor:
• Effektiv procesudsug med stabile, prisbillige sugearme, med
rækkevidde på op til 8m i flere dimensioner.
• Skræddersyede løsninger til specielle udsugningsbehov, herunder filtre, ventilatorer, indblæsnings- og udsugningsanlæg med eller uden varmegenvinding.
• Kanalsystemer, både spiralfalset og lasersvejste, dimensioneret efter aktuel opgave
• Komfortventilation med kapacitetsregulering styret af aktuel behov.
• Serviceordning med erfarne montører

Vi ønsker at pointere, at ingen opgave er for lille eller for stor for os, og vi anser det for vigtigt at opgaverne afdækkes i tæt samarbejde med vore kunder og deres operatører.

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571
P nummer: 1004072010

Send til en kollega

0.031