23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Østergaard Entreprise A/S

Nyt Fjernvarmenet i Løgumgårde

Løgumkloster Fjernvarme har valgt at samarbejde med Østergaard Entreprise om at indlemme landsbyen Løgumgårde, i fjernvarmenettet. Løgumgårde er i dag et naturgas område, og området skal derfor konverteres fra naturgas- til fjernvarmeforsyning. Projektet omfatter etablering af et fjernvarmedistributionsnet i Løgumgårde og udføres af Østergaard Entreprise A/Swww.ostergaard-entreprise.dk.
På alle huse der tilsluttes ledningsnettet monteres et nyt skab med ventiler fra fjernvarmen. Disse erstatter det oprindelige ”gas-skab” og leveres i under-entreprise af Ingeniørfirmaet Mogens Præst, www.imp-aps.dk.

Arbejdet er udbudt i en hovedentreprise, hvori rørleverancen samt rør- og anlægsarbejder er inkluderet. Hovedentreprisen omfatter anlæg af hoved- og stikledninger i Løgumgårde by.

Opgaven forventes at omfatte anlægs og rørarbejder for ca. 6.500 kanalmeter distributionsledninger og ca. 50 stik af i alt ca. 1500 kanalmeter stikledninger. Der er et kunde potentiale på op til ca. 200 forbrugere.

Østergaard Entreprise A/S har nyt hovedkvarter i Esbjerg N, men arbejder i hele landet. Udover Løgumgårde er vi bl.a. på følgende opgaver:

Transmissionsledning i Aabenraa
Transmissionsledning i Sig
Solvarme i Karup
Solvarme i Nykøbing Sjælland

Kontakt os hvis du også vil have et godt tilbud på din næste opgave.

Med venlig hilsen

Østergaard Entreprise A/S
Tlf.:7613 1373

Østergaard Entreprise A/S
Tarp Byvej 153
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26461375
P nummer: 1008941986

Send til en kollega

0.047