23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maksimal sikkerhed ved forarbejdning af fødevarer og emballering

TECAMID 6 ID blå (PA) er et nyt produkt indenfor Ensingers portefølje af sporbar plast, der er med til at sikre, at fødevareproducentens slutprodukt er fri for enhver form for forurening og at fremmedlegemer påvises under fremstillingsprocessen.

For fødevareproducenten er det afgørende at sikre, at slutproduktet er fri for enhver form for forurening og dermed at eventuelle fremmedlegemer påvises under fremstillingsprocessen.

Med halvfabrikata materialet "TECAMID 6 ID blå", har Ensinger udvidet sit sortiment af plast målrettet til fødevareindustrien. Det nye polyamid produkt har et sporbart additiv, der sikrer, at fragmenter fra en beskadiget komponent i TECAMID 6 ID hurtigt kan identificeres ved hjælp af en metaldetektor. Materialets blå farve giver samtidigt sikkerhed for optisk detektion.

Anvendelsesområder.
Ensingers halvfabrikata produkt sortiment omfatter nu tre forskellige ID-materialer, som hver især dækker forskellige anvendelsesområder i fødevareindustrien:

- TECAPEEK ID blå har den højeste styrke af de tre produkter i denne produktgruppe samtidigt med fremragende kemisk resistens og modstand mod høje termiske belastninger.

-TECAFORM AH-ID (POM-C), der allerede er etableret på markedet, giver meget høj formstabilitet, hvilket gør den velegnet til produktion af præcisionskomponenter. Høj resistens over for opløsningsmidler sammen med lav fugtoptagelse gør materialet velegnet til vidtrækkende anvendelser i fødevareindustrien.

- I sammenligning med de to andre sporbare materiale er nyheden TECAMID 6 ID blue kendetegnet ved markant højere sejhed, hvilket minimerer risikoen for brud.

Rundstænger og plader i ID materialerne findes i et bredt udvalg af dimensioner. Alle materialer i ID-serien overholder naturligvis alle krav i fødevareindustrien og er migrationstestet i henhold til EU-forordning nr. 10/2011. Råvarer anvendt til ID serien opfylder også FDA krav.

Vægt fordel
I anlæg til forarbejdning og pakning af fødevarer, vil mange maskinkomponent kunne erstattes med i ID-plast. Anvendelsesområderne spænder vidt - fra mejeri teknologi gennem forarbejdning af kød til bageri-teknologi. Når anvendelsen af plast skaber vægtreduktion, skabes der, udover en øget sikkerhed, også konkrete energi- og omkostningsbesparelser.

TECAMID 6 ID blå er det tredje sporbare materiale, i Ensingers halvfabrikata produktportefølje. Kontakt Ensinger Danmark A/S på telefon 78104410 og hør mere om TECAMID 6 ID eller om andre produkter I Ensingers sortiment.

Ensinger Danmark
Huginsvej 15
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34734550
P nummer: 1016605316

Send til en kollega

0.047