23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig levering af spiralvundne pakninger

Med nyt produktionsudstyr kan STEFFCA nu levere spiralvundne pakninger inden for 24 – 48 timer - og kan dermed sikre sine kunder en lynhurtig løsning af problemer med utætte ventiler.

Med nyt produktionsudstyr kan STEFFCA nu levere spiralvundne pakninger inden for 24 – 48 timer - og kan dermed sikre sine kunder en lynhurtig løsning af problemer med utætte ventiler.

Kraftværker, gastankskibe og andre virksomheder med behov for hurtig udskiftning af pakninger skal ikke længere vente i flere uger på levering. STEFFCA har netop investeret i nyt udstyr til fremstilling af spiralvundne pakninger uden inder- og yderringe.

”Flere af vores kunder har prøvet at stå i en situation, hvor der var brug for nye pakninger til ventiler, men hvor leveringstiden løber op i 2 – 3 uger. Det er lang tid, hvis man har skilt en ventil ad og konstateret, at pakningerne skal skiftes hurtigst muligt. Derfor har STEFFCA nu investeret i udstyr, så vi selv kan fremstille spiralvundne pakninger uden inder- og yderringe – med en leveringstid inden for 24 – 48 timer,” siger direktør Martin Steffensen.

Hidtil har STEFFCA kun forhandlet spiralvundne pakninger fra europæiske partnere, men tager nu skridtet videre og bliver selv producent af spiralvundne pakninger til hasteleverancer.

”Vi hører om virksomheder, som ikke har den fornødne dokumentation for ventiler og pakninger og derfor ikke ved præcis hvilke pakninger, som sidder i deres ventiler. Det skal jo helst ikke være sådan, at man undlader at skille sine ventiler ad, fordi man frygter flere ugers leveringstid. Med vores nye in-house produktion af pakninger vil vi gerne give vedligeholdsafdelingerne ro i maven,” siger Martin Steffensen.

For mange virksomheder kan det være kritisk, at man hurtigt kan udskifte pakninger i en utæt ventil. Kan man ikke skaffe pakninger hurtigt, betyder det, at virksomheden eller værket i en periode på måske flere uger må køre med ventiler, som ikke virker optimalt – og i værste fald måske vælger at standse en produktion eller proces.

”Indtil nu har vores kunder kunnet stået i den situation, at leveringen af pakningerne kostede mere end selve pakningerne, fordi der skulle betales for ekspreslevering fra et andet europæisk land. Den situation vil vi gerne hjælpe vores kunder til at undgå i fremtiden,” siger Martin Steffensen.

De spiralvundne pakninger, som STEFFCA nu selv skal producere, vil være i den kendte høje kvalitet baseret på rustfrit 316-stål med grafit- eller PTFE-fyld. Som en ekstra nyhed kan STEFFCA også lave ovale spiralvundne mandehulspakninger.

STEFFCA A/S
Romsøvej 24
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20768509
P nummer: 1004496154

Kontaktperson

MS
Mikkel Steffensen
Sales Director
+45 30942652 mikkel@steffca.dk

Send til en kollega

0.047