23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny og forbedret nitrogengenerator

Nitrogengeneratorerne fra Isolcell er med version 4 nu blevet endnu bedre. De regnes stadig for de mest driftssikre, energieffektive, og vedligeholdelsesfri på markedet. Og ikke mindst nøjagtige hvad angår nitrogenkvaliteten.

Isolcell fra Bolzano i Sydtirol har opgraderet deres standard industrielle nitrogengeneratorer, og derved er energieffektiviteten m.m. forøget.
Forbedringen skyldes hovedsagligt brugen af den meget effektive CMS (Carbon Molkular Sieve) fra Carbotech i Tyskland, men også ved opgradering af flowet i selve generatoren.

Hvad adskiller Isolcell fra andre producenter ?
Isolcell har mere end 40 års erfaring indenfor nitrogengeneratorer og har fokus på driftssikkerhed og energieffektivitet.
Oprindeligt hovedsagligt fokusteret på fødevarerindustrien for kontrolleret atmosfære, med hvilket de er blandt europas førende. Og derudfra er så også andre industrielle applikationer blevet tilført.

Hos Topp Trykluft har vi samarbejdet med Isolcell de sidste 7 år, og vi må medgive at deres nitrogengeneratorer vitterligt er blandt de mest nøjagtige, driftssikre og vedligeholdelsesfrie på markedet.

Nøjagtigheden opstår ved at generatoren kun levere nitrogen ud i systemet, såfremt nitrogenets kvalitet er korrekt, hvorimod mange andre modeller lukker nitrogen ud uanset kvaliteten.

Driftssikkerheden er baseret på enkel opbygning, gode interne komponenter og en simpel styring med indbygget oxygenanalysator. Oxygenanalysatoren er nødvendig på alle generatorer, hvis man ønsker at opretholde en troværdig kvalitet og sikrer applikationen korrekte driftsforhold.

Vedligeholdelsesfri er den ikke 100%. Men det er et absolut minimum af vedligehold der skal til for at fungere optimalt. Selve vedligeholdet foretages minimum 1 gang årligt eller for hver 2.000 driftstimer. Her gennemtjekkes generatoren og oxygenanalysatoren. Servicedelene er ganske få og omfatter udelukkende anbefalet skift af oxygensensor og magnetventiler ca. hver 5 år ved 2.000 timers drift årligt. CMS'en i generatoren er af så høj kvalitet at den kan holde mellem min. 15 år ved 2.000 timers drift årligt.

Uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud på nyinstallation eller udskiftning af nitrogenanlæg.

Vi vedligeholder desuden alle fabrikater af nitrogen- og trykluftanlæg - og til meget fornuftige priser - inkl. 24 timers døgnvagt i hele Danmark


Topp Trykluft A/S
Industrivej 2
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76818312
P nummer: 1003193021

Kontaktperson

MT

Send til en kollega

0.032