23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kursus i GP-NOVA

Vores to nye ingeniører, Nicolai Pedersen og Gustav Kristensen fra vores tekniske afdeling har netop afholdt et forrygende oplæg om vores stjerne, GP-NOVA sammen med Abdallah Al-Mass fra R&D for vores salgsafdeling og serviceteam.

Hele vores serviceteam og salgsafdeling var til stede på dette kursus for at få endnu mere indsigt i vores stand-alone ATEX gasdetektor. Nicolai og Gustav gennemgik detektorens forskellige funktioner, hvordan man navigerer gennem dens menu, og vigtigst af alt gennemgik de alle de nye opdateringer.

Som du måske ved, er Geopal GP-NOVA designet til at sikre sikkerhed, pålidelighed og nøjagtighed, samtidig med at den giver enkel vedligeholdelse og service. GP-NOVA kommer med flere forskellige sensorteknologier, som gør det muligt at detektere mange forskellige gasser.

På et af billederne kan du muligvis også se, at der snart kommer nye 3-pin elektrokemiske sensorer! Så til jer der arbejder med ammoniak (NH3), brint (H2) og svovlbrinte (H2S), hold øje!

Det er afgørende at holde vores serviceteam og salgsafdeling opdateret på nye funktioner, nye sensorer etc. og derfor afholder vi kurser og møder, når der er behov for det, så de har al den nødvendige viden til at yde den bedste service til dig og alle vores kunder.

Vidste du også, at GP-NOVA overvåges og kalibreres nemt via vores Geopal app (tilgængelig i App Store og Google Play) med Bluetooth-teknologi og er designet til SIL2 i henhold til IEC 61508?

Tjek alle dens fantastiske funktioner inklusive godkendelser her.

Vil du vide endnu mere? Så kontakt vores salgsafdeling - de er helt opdateret!

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.093