23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Södras cedertræ er knastren #2-clears-only

PEETZ Ceder er100% PEFC-certificeret og produceres i bedste knastrene eksportkvalitet, der er betegnet som #2-clears-only. Har du ønsker til bestemte længder, så vil vi forsøge, med vores unikke lagerstyring, at imødekomme dine ønsker.

PEETZ Ceder leveres kun i den bedste knastrene eksportkvalitet #2-clears-only og er 100% PEFC-certificeret canadisk WRC.

PEETZ Ceder er 100% PEFC-certificeret canadisk WRC og produceres i en knastren kvalitet, der er den bedste eksportkvatlitet også betegnet som # (number) 2-clears-only. Western Red Cedar er fra naturens hånd er effektivt beskyttet mod råd og svamp, kræver ingen vedligeholdelse og får med tiden et flot, sølvgråt skær. Træet er formstabilt og vrider sig ikke. Det kan leveres brandimprægneret med Södras vejrbestandige C260 Xteriør, som har EN 16755-dokumentation.

En facadebeklædning af #2-clears-only, 100% PEFC certificeret, ubehandlet cedertræ er ikke den billigste løsning, du kan vælge til dit byggeri. Til gengæld gør du en god investering i, hvad mange betragter som den flotteste træsort, man kan beklæde en facade med. Med PEETZ Ceder fra Södra skaber du et smukt og eksklusivt facadeudtryk med træ, der er vejrbestandigt.

Ingen udgifter til vedligeholdelse
Der er penge at spare med denne beklædning. PEETZ Ceder behøver ikke nogen form for vedligeholdelse, som mange andre træsorter gør. Når først træet først er monteret, passer det sig selv. Ceder indeholder fra naturens hånd stoffet thujaplicin, som effektivt bekæmper råd og svamp og derved beskytter træet mod naturlig nedbrydning.

Patinerer til et sølvgråt skær
De fleste foretrækker at lade de cederbeklædte facader stå helt ubehandlet. Med tiden får træet et smukt, sølvgråt skær, der blot er med til at give det mere karakter. Det er ganske vist muligt at bevare cedertræets flotte, gyldne glød, men det kræver en oliebehandling, som normalt skal gentages hvert femte år, afhængig af vejrpåvirkning.

Du kan også få leveret C260-brandimprægneret PEETZ Ceder
Produktet giver tryghed, fordi det overholder samtlige krav til brandsikkerhed. Så kan du som arkitekt, entreprenør eller bygherre sove roligt om natten. Det vejrbestandige brandimprægneringsmiddel C260 Xteriør er beskyttet af polymerer, der binder det permanent til træets cellestruktur og forhindrer udvaskning. C260 Xteriør har bestået den accelererede vejrtest i henhold til EN 16755.
En mere levende facade

En facade beklædt med PEETZ Ceder får personlighed. Ligesom et kobbertag irrer og gradvist skifter fra brunt til grønt, vil cedertræet ændre karakter, hvilket blot gør facaden mere levende og dynamisk. At det samtidigt er en facadeløsning, som er helt vedligeholdelsesfri og bevarer formen trods vejrpåvirkning, gør den kun endnu mere fordelagtig.

Hurtig levering
Södra kan levere dit cedertræ hurtigt. Vi har PEETZ Ceder på lager i Danmark og kan derfor på kort tid levere lameller og beklædning høvlet, båndsavet samt med andre overflader.
 

Ikke kun standardlængder
Har du ønsker til bestemt længder på dine facadebrædder i Peetz Ceder, så vil vi forsøge med vores unikke lagerstyring at imødekomme dine ønsker.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte vores projektafdeling hvis du vil vide mere om vores #2-clears-only cedertræ. send blot en mail eller ring på 4848 8200.

Monteringsvejledning og kvalitetssortering
Hent vores monteringsvejledning og læs mere om vores kvalitetssortering for Western Red Cedar
Download her

Du kan læse mere om vores kastrene #2-clears-only Western Red Ceder her

Södra Wood A/S
Frydenborgvej 27 N,
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73496314

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078