23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Strategisk samarbejde mellem Monta og Mariendal

Salget af elbiler vokser stadig, og det gør efterspørgslen på opladning også. Med samarbejdet får alle virksomheder, offentlige institutioner og personer med ladebehov mulighed for at få hele pakken ved Mariendal.

Salget af elbiler vokser stadig og det gør efterspørgslen efter opladning også. Mariendal ønsker at satse på bæredygtige løsninger, uden at det skal være besværligt for kunderne. Den grønne løsning skal også være den nemme løsning. Også for Mariendal selv. Et nyt, strategisk samarbejde med softwareleverandøren, Monta, skal gøre det nemmere for Mariendals kunder at vælge den grønne løsning i forhold til at vælge elbiler og at opsætte ladestandere.

Mariendal har derfor i marts 2023 indgået et strategisk samarbejde med softwareleverandøren, Monta. Med over 300.000 ladepunkter rundt om i Europa tilbyder Monta et af de største ladenetværk.

Vi ser meget frem til at arbejde sammen med Mariendal, der som os har en vision om at gøre den grønne løsning til den nemme løsning. Vores ladenetværk og softwareplatform gør det muligt for virksomheder og elbilister at håndtere og administrere flere ladestandere på en nem og effektiv måde, og sammen med Mariendal kommer vi til at sætte skub i den grønne omstilling i Danmark", udtaler Peter Bjarkam, Partner Development Manager hos Monta.

 

En strategisk plan

Samarbejdet er en del af en større strategisk plan i Mariendal, der skal sikre grønnere løsningerne for kunderne og ikke mindst at afhjælpe problemet med infrastrukturen om ladestandere. En mærkesag der ligger Administrerende direktør, Johan Ungermann Poulsen, nær.

Bæredygtighed er et vigtigt valg, som vi håber vi kan lette for vores kunder. Vi har selv arbejdet med at integrere FN’s verdensmål i vores virksomhedsstrategi – både ud mod kunderne og for os selv. Men der hvor vi kan yde det største bidrag, er ude ved vores kunder. Derfor er samarbejdet med Monta et vigtigt skridt i den rigtige retning, også for vores egen forretning. Manglen på ladestandere er nemlig en vigtig problemstilling at løse, og derfor er vi selv i gang med at installere ladestandere, som vi gør frit tilgængelige. Vi glæder os til at vi snart kan tilbyde strøm til elbilsejere på alle vores lokationer”, udtaler Administrerende direktør Johan Ungermann Poulsen

Salgschef i Mariendal, Jesper Storm Simonsen supplerer:

”Vi er glade for samarbejdet med Monta, som er den førende udbyder af automatiserede betalingsplatforme. Samarbejdet er en del af vores strategiske satsning på at gøre grønnere løsninger nemmere at vælge. Efterspørgslen på sådanne løsninger for især vores erhvervskunder har været stor, og nu har vi løsningen på mange virksomheders udfordringer med at håndtere og administrere flere ladestandere i praksis.”

Skalerbare løsninger for kunderne

Mariendal har også udviklet en skalerbar distributionstavle til ladestandere. Tavlen gør det muligt at komme rigtigt i gang med sit ladeprojekt fra dag 1, uden at skulle foretage store investeringer i udvidelse af ampere og tavle kapacitet. Det er endnu et skridt i den rigtige retning i forhold til at løse udfordringerne med infrastrukturen i Danmark. En udfordring som bliver nemmere at løse for Mariendals kunder.

Platformen giver os og vores kunder muligheden for at styre, hvem der kan lade, og hvornår de kan lade. På den måde kan virksomheder sikre, at deres ladestandere er tilgængelige for medarbejdere og gæster i dagtimerne, og så kan de åbne op for offentligheden til fyraften. Det håber vi betyder, at flere virksomheder har lyst til at investere i ladestandere, for det har vi behov for i Danmark, hvis vi skal kunne imødese det store behov, der er.”, udtaler Jesper.

 

Mariendal
Gasværksvej 44
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15539240
P nummer: 1000941692

Send til en kollega

0.032