23948sdkhjf

Nyt under solen: Solceller når nye højder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Green Energy/MIPV.pro

Solceller på taget er ikke nyt, men solceller der ikke påvirker de arkitektoniske linjer og samtidigt sikrer højeste effektivitet, har mange ventet på

De seneste år har flere og flere monteret solceller på deres huse, men samtidig har mange ærgret sig over, at de konventionelle siliciumsolceller bestemt ikke pyntede på taget. Den tid er slut.

Nu behøver du ikke længere at gå på kompromis med store, uelegante plader på dit tag for at kunne udnytte solens givende stråler. 

Solarroof.pro's ultra letvægtspanelerne på 3 mm udnytter den fulde tagflade og vejer kun 2.2 kg per kvm. Det betyder, at solcellerne kan monteres på ståltage og eksisterende tagoverflader med tagpap og membrantage, uden at der skal foreligge en statisk beregning.

CIGS-panelerne er en arkitektonisk solcelleløsning, der integreres elegant – helt uden befæstelser og ligger 100 % plant med taget. Resultatet er, at solpanelerne ikke påvirker de arkitektoniske linjer eller det æstetiske udtryk – men derimod bevarer værdien og arkitekturen af dit hus.

Panelerne kan netop nu erhverves gennem Areco Profiles. Find inspiration i brochuren og kontakt Areco for nærmere information.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Green Energy/MIPV.pro

Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Danmark
Green Energy/MIPV.pro

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079